Oliveras de la Riba: Si Maragall i Zapatero es posen d’acord res impediria el SI a Catalunya

El president de la Federació Internacional de Patinatge, el català Isidre Oliveras de la Riva, ha assegurat en unes declaracions a Catalunya Ràdio que el president de la Generalitat té la clau per garantir que Catalunya pugui participar al Mundial A a San José.
Segons Oliveras de la Riva "si Zapatero i Maragall volguessin posar-se d’acord res no podria aturar la ratificació de Catalunya.
El president del màxim organisme internacional de l’hoquei diu que entén la festa arran del Mundial B, però dubta que ajudi a la ratificació internacional de Catalunya, el mes que ve a Fresno.
Segons Oliveras de la Riva,  " l’eufòria i la festa d’aquests dies per celebrar l’èxit de Catalunya al mundial B, no ajuden gens ni mica els interessos de la federació catalana".
Mentrestant van apareixent informacions (i algunes intoxicacions tot s’ha de dir) sobre què pot passar a Fresno. Avui un diari esportiu de Madrid, l’AS publica un "informe" sobre les votacions.
Segons l’AS a Fresno guanyarà el NO. 65 vots en contra, per 41 a favor de Catalunya. Diverses conclusions…
 
Primera: que són els resultats que esperen els de la Federació Espanyola (que són els que han filtrat la informació). De tota manera si aquestes dades són fiables, sense ser optimista les xifres no són tan dolentes i deixen marge per donar-hi la volta perquè hi ha molts paísos que no acostumen a anar a aquestes assemblees i que en aquesta ocasió podríen canviar la balança.
 
I Segona: les autoritats de l’esport català ja saben a què atenir-se i que s’ha de fer ara en el mes just que queda abans de Fresno. Tot això si la informació és informació i no una intoxicació.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *