La marató comença amb victòria. Hormipresa Igualada 4- Shum 1

L’Hormipresa Igualada ha guanyat el primer del 3 partits que ha de jugar en 6 dies. El partit no ha estat excessivament bo. Els igualadins han notat la falta de ritme i els selvatans han vingut amb la intenció de cuidar sobre tot la defensa. El resultat ha estat un partit avorridot i una mica fred. L’entrenador Albert Folguera ha reservat els dos mundialistes, Busquets i Càceres, que han jugat menys minuts del que és habitual. La primera part ha acabat 2 a 0 gràcies a l’encert de la "bomba" Pep Torras, que després d’una jugada personal de costa a costa han "bombardejat" la porteria del Shum amb un fort cacao. El segon gol que donava tranquilitat a l’Igualada ha estat clau per la manera com s’ha produit. Una pèrdua de bola a la frontal de l’àrea del Shum que amenaçava amb un contraatac molt perillós, ha estat recuperada pel mateix Torras que ha fet trangulació amb l’Edu perquè el Baba Raventós acabés marcant el segon gol.

La segona part ha seguit la mateixa tònica de la primera amb un Hormipresa Igualada a l’atac però baix de revolucions i amb el Shum centrat en defensa però amb opcions a la contra. Precisament el Maçanet ha reduit diferències al minut 9 en un contratac de Molet en l’única rematada que no ha aconseguit aturar un inspirat Oriol Bargalló , que ha estat sens dubte el millor jugador del partit. Però dos minuts més tard el màxim golejador de l’Igualada, Raventós, tornava la tranquilitat al pavelló. És el cinqué gol del Baba en aquesta lliga , la majoria en rematades al pal llarg. El 4 a 1 de Busquets premiava l’esforç dels igualadins que malgrat no tenir el seu dia no van deixar de pedalar en cap moment.

HORMIPRESA IGUALADA 4. O.Bargalló, Torras (1), Montferri, Edu i Cabestany (cinc inicial) Raventós (2), Càceres i Busquets (1).

SHUM MASSANET 1 F. Serra, Oller, Bancells, Molet (1) i J.Serra (cinc inicial) . Stanis, Rodri i Maqueda.

GOLS : 1-0 Torras (13′), 2-0 Raventós (23′). Segona part. 2-1 Molet (9′). 3-1 Raventós (11). 4-1 Busquets (21′).

Abans de començar el partit els jugadors dels dos equips han fet el passadís d’honor als 3 campions del món amb Catalunya: Busquets, Càceres i Rodri. Després el president de l’Hormipresa Igualada, Francesc Fontanellas ha lluirat als dos jugadors igualadins una placa commemorativa del títol aconseguit a Macao. A les grades del Pavelló de les Comes es van poder veure més senyeres del que és habitual en homenatge a la victòria catalana al Mundial B. El pròxim partit de l’Hormipresa Igualada serà dissabte a 2/4 de 8 a les Comes contra el Vic.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *