ANDORRA 4 – CATALUNYA 6 , El primer partit després de Fresno

La selecció catalana, amb el jugador de l’Hormipresa Igualada  David Busquets a les seves files s’ha imposat per 4 a 6 a Andorra en un partit que ha estat molt disputat.
 
La foto dels 2 equips després del partit.
 
Catalunya ha obtingut així la seva primera victòria  després de la no-admissió a la Federació Internacional de Patinatge (FIRS) en aquella vergonyosa assemblea de Fresno. El partit ha estat molt igualat, encara que l’equip de Catalunya ha exhibit un millor joc que, al final li ha donat la victòria  al Comunal d’Andorra.  
 
El d’Andorra ha estat el primer partit de l’equip de Jordi Camps després d’haver guanyat el Mundial de Macao. De fet Andorra s’ha avançat en el marcador i ha pressionat molt el jocs dels catalans, que eren els mateixos jugadors que al Mundial, tret del capità de l’IHC David Càceres que era baixa per sanció, substituit pel blaugrana Sergi Panadero que és qui precisament ha empatat el partit.
 
 Abraham Bagés ha marcat a continuació, però els andorrans han recuperat la iniciativa i primer han dominat per 3 gols a 2 i després per 4 a 3. Dos gols de Panadero i un altre del capità, Ivan Tibau, han servit per capgirar un altra vegada el marcador i donar definitivament la victòria a Catalunya. Resultat final, 4 a 6.

L’enfrontament ha servit de preparació per al compromís que té la selecció catalana el pròxim 29 de desembre al Palau Blaugrana, contra un combinat mundial. El partit s’ha plantejat per homenatjar els campions de Macao i amb un caràcter reivindicatiu, després que fa unes setmanes la Federació Internacional de Patinatge, a instàncies de la Federació Espanyola, rebutgés el definitiu reconeixment internacional de la Federació Catalana.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *