RAVENTÓS: A SUÏSSA NO SERÀ FÀCIL. ALGÚ S’HI DEIXARÀ PUNTS ALLÀ.

Els entrenaments han tornat a les Comes amb la bona notícia del retorn al grup de David Càceres, ja en la recta final de la seva recuperació. Ahir es va posar per primer cop els patins i va jugar fins i tot la primera part del partit sense notar molèsties a la zona afectada. L’objectiu era començar a treballar amb l’equip sense forçar el ritme. La resta de jugadors que arrossegaven molèsties van poder entrenar-se també amb normalitat. La sessió d’ahir es va dedicar a treballar els contratacs i un conjunt de noves jugades assajades. Avui l’entrenament serà més físics amb una sèrie d’exercicis especials de resistència preparats per Ramon Rosanas. Les festes de Nadal hauran anat bé per recuperar un equip molt castigat. Fins al punt que és més difícil trobar algú que no tingui cap molèsties que un que estigui lesionat. Un dels pocs sencers a l’equip és el Jordi "baba" Raventós.
P- Tu estàs bé, no Jordi?
RAVENTÓSSi, si, jo si. De fet no sabia que hi havia tanta gent tocada, gairebé tothom tenia molèsties. T’anaven dient, a mi em fa mal aquí, jo tenia un cop allà… gairebé tothom.
P- Haurà anat bé descansar per tant.
RAVENTÓSI tant. Va bé desconectar una mica. Perquè ens vindran molts partits. 5 en només dues setmanes i no ens podem adormir.
P- Hem de començar bé el 2005, no?
RAVENTÓSSi. Espero que començem bé. Com a mínim igual com van acabar l’any. Ara mai no ho pots saber del tot. El que ens va passar l’any passat després de festes molta gent creu que va ser per l’aturada, però mai no ho pots saber del tot.
P- I el primer partit ens portarà a Suïssa, un partit trascendental, no?
RAVENTÓSI no serà gens fàcil guanyar allà. Crec que algú ens deixarà algun punt allà. Espero que sigui l’Oliveirense. Recordo fa dos anys que van perdre els seus partits de lliga europea a casa només d’un gol a l’últim minut. Es tanquen molt forts al darrera i són gent molt lluitadora. Depen de com començis ho pots acabar pagant.
P- Som a punt d’acabar el 2004. Com t’ha anat l’any.
RAVENTÓSJo sóc molt exigent i de fet no me’l plantejo el 2004. Miro ja pel 2005. Que vagi tot millor i que el meu rendiment sigui també millor.
P- Algun somni pel 2005, de tota manera?
RAVENTÓS Clarament un títol. Perquè des que estic aquí no n’he pogut guanyar cap i és l’objectiu de l’equip que tenim. Seria fantàstic. QUIN? Si em deixes triar, el de la Copa d’Europa. Però si guanyem la Copa del Rei no em posaré pas a plorar.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *