CÀCERES: ELS PARTITS DE LLORET I BLANES SÓN MOLT IMPORTANTS PER VEURE ON PODEM ARRIBAR A LA CLASSIFICACIÓ

L’Hormipresa Igualada ha tornat aquest dimarts als entrenaments després de les minivacances de Setmana Santa. L’internacional estatal Edu Fernàndez finalment no hi ha pres part malgrat els seus propis desitjos de fer-ho ja que aquest mateix dimarts ha tornat de Montreux on ha aconseguit la Copa de les Nacions amb el convinat que entrena Catxo Ordeig, per cert format exclusivament per jugadors catalans. Mentrestant Guillem Cabestany segueix la seva recuperació, encara nota mal en alguns moviments però la seva evolució és positiva. També és notícia Jordi Raventós perquè es perdrà el pròxim partit de l’IHC per acumulació de targetes. Amb tota seguretat el Baba és el jugador de la Ok Lliga amb més targetes injustes rebudes. Sigui com sigui el davanter igualadí no podrà jugar contra el Lloret en el primer dels dos partits seguits fora de casa (l’altre serà a Blanes) que hauran d’afrontar els homes d’Albert Folguera. Una bona oportunitat per acabar d’aprovar una de les poques assignatures pendents de l’equip aquesta temporada. Si les Comes s’ha esdevingut un fortí on només hi han guanyat Barça (a la Lliga Europea) i precisament el Lloret a la lliga estatal, a fora el rendiment, si més no els resultats, han estat més fluixos. Només s’ha guanyat 4 partits (Vilanova, Vigo i Massanet a la Ok Lliga i a Uttingen a la Lliga Europea). El capità de l’IHC David Càceres té molt clar que s’han de guanyar aquests partits si es vol aspirar a pujar a la classificació.

P- David, que tal com ha tornat l’equip de les vacances?

CÀCERES- Molt bé. La gent ha arribat amb ganes de centrar-se en la lliga. Es nota una mica que hem estat 4 dies sense patins però agafaraem ritme ràpidament.

P- I ara ens arriben dos desplaçaments Lloret i Blanes.

CÀCERES- Si, són dos partits fora molt importants. Si els guanyem podríem arribar a optar a arribar al segon lloc de la classificació. Si els guanyessim aniríem amb més moral al partit que hem de jugar a Reus. Però serà complicat. Potser el Lloret no tant, però el Blanes està molt necessitat dels punts i ens ho posaran molt difícil. Però abans haurem de concentrar-nos i molt en el Lloret.

P- Un dels pocs equips que ha gunayat aquest any a les Comes. Serà una oportunitat per intentar treure’ns l’espina?

CÀCERES- Sobre tot seran tres punts que és el més important. I també estaria bé guanyar per aquella derrota. Perquè va ser un partit molt estrany, amb la tornada del Jaumet i tot allò. Però crec que hem de pensar més ens els tres punts i en la posibilitat d’atançar-nos al tercer lloc. Primer hem de pensar en això i després veurem si podem aspirar al segon.

P- Per Lloret tindrem la baixa del Baba?

CÀCERES- Si. I ells en tindran dues. El Calero i el Nicolàs. Però malgrat les baixes el Lloret és un equip difícil, que mai no saps com t’acabarà sortint.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *