COMENÇA EL CAMPIONAT DE CATALUNYA INFANTIL: TORDERA 7 – IHC 2

L’equip infantil de l’Igualada Hoquei Club no ha pogut començar amb victòria la seva participació al campionat de Catalunya infantil. S’ha enfrontat al gran favorit, el Tordera, i ha acabat perdent per 7 a 2 malgrat la gran actuacíó del porter igualadí, Albert Lòpez. Els nois de Joan Antoni Gonzàlez han pagat els nervis del debut, han jugat massa pressionats i no han pogut aturar a un rival molt potent. De tota manera com apunten els responsables de l’hoquei base el campionat pels infantils igualadins comença en realitat aquest dissabte.

Per l’IHC han jugat Albert Lòpez, Joan Muntaner (2), Eduard Cassadó, Èric Estrada, David Llacuna, Pere Valls, Francesc Sabater, Isaac Mateo i Ignasi Garcia. Abel Alonso ha estat el segon porter.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *