BUSQUETS, AMB 12 PUNTS DE SUTURA A LA CELLA, BAIXA TOTA LA SETMANA

Greu entrebanc per l’Albert Folguera de cara a la preparació dels primers partits del play-off de quarts contra el Vic, divendres i diumenge de la setmana vinent. David Busquets serà baixa tota la setmana. Una bola rebotada en un entrenament li va anar a ull i li han hagut de posar 12 punts a la cella i a més ha de portar l’ull tapat. No es podrà entrenar com a mínim fins la setmana entrant. Una baixa molt sensible per la trascendència que té Busquets en el joc de l’Igualada. De la seva baixa i de les perspectives de l’equip un cop arribats a la fase decisiva de la lliga en parlem amb el tècnic igualadí.

P- Albert, primer de tot felicitats pel premi Neptú al millor entrenador.

FOLGUERA- Moltes gràcies. És una d’aquelles coses que et deixen una sensació una mica estranya. Se t’acaba el contracte, no et renoven i en canvi et donen un premi, que té en compte, és cert, la temporada passada. Però és que hem acabat la lliga regular igual que l’any passat. Hem tornat a estar on haviem d’estar. I tot plegat et deixa una sensació rara. Et donen un premi i al mateix temps hem tingut molta pressió aquest any. És una mica sorprenent.

P- Acabem de tancar lliga regular. Com valores el paper de l’equip?

FOLGUERA- Estic satisfet. Ha estat una temporada molt estranya, no per nosaltres, per a tothom. I tot i la irregularitat que hem tingut hem acabat tercers, és una bona classificació.

P- I ara ens arriba el Vic, sempre complicat.

FOLGUERA- Mira. Dic ara el que vaig dir l’any passat. Que si passàvem l’eliminatòria contra el Vic, ens plantàvem a la final. De fet la nostra final és aquesta. Si passem assegurem pràcticament del tot la lliga europea. I a més els jugadors es treuran un pes de sobre. La clau són els quarts de final. Si passem crec que podem estar en una altra final.

P- Com hi arriba l’equip?

FOLGUERA- Crec que estem agafant un bon tó de joc un altre cop. I si arribem amb la gent al 100 per 100 l’equip estarà bé. Diria que ja hem passat la crisi.

P- Llàstima de la lesió de Busquets, no?

FOLGUERA- Si, jo espero que no es noti, encara que l’ideal hauria estat que haguessim pogut entrenar tots junts, ara que recuperàvem el Pep. Però el David és un jugador que agafa ràpid la forma, com l’Edu. N’hi ha d’altres que són més diesel per dir-ho així. Jo crec que hi serà i que estarà supermotivat. Estic content de com s’està entrenant. L’últim partit ja vam jugar millor i vam fer el que s’havia de fer, que era guanyar.

P- I el rival ? Quin Vic esperes?

FOLGUERA- El de sempre. Molt defensiu, al que costarà marcar-li gols, i molt perillós a la contra. No ens deixaran jugar massa. El risc que agafen en atac és sempre molt calculat. Només creen amb dos homes dalt, sempre amb homes al darrera. No és com nosaltres que hi posem més gent en l’acció ofensiva. A més crec que després de la golejada de l’any passat al primer partit de quarts, vindran molt conscienciats. De fet crec que són un equip més reforçat que el de l’any passat. De moment aquesta temporada encara no els hem pogut guanyar, empat a casa, derrota allà. . I ja toca.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *