EDU: LES COMES ENS AJUDARÀ A JUGAR AL MÀXIM FINS A L’ÚLTIM SEGON

Aquest divendres a dos quarts de 10 comença el play-off. Tot el treball d’una temporada es comença a decidir en una sèrie al millor de cinc partits. I per segon any consecutiu l’Hormipresa Igualada es disputarà un lloc a les semifinals amb un dificilíssim Vic. L’equip que entrena Ferran Pujalte encara no ha perdut aquest any contra l’IHC, el balanç és d’una victòria i un empat pels d’Osona. Tret de Raventós que està sancionat Folguera podrà disposar de tots els altres jugadors per intentar trencar aquesta estadística i fer valer així el factor pista que tant ha costat aconseguir. Torras que ha arrossegat problemes d’abductors, Busquets amb aquell descomunal cop a l’ull i Montferri amb una indisposició han estat els últims jugadors amb molesties, però tot i això podran jugar aquest partit que arbitraran Delfa i Grima. El Vic tindrà la baixa de Corominas també per sanció. Part de les esperances ofensives dels igualadins passaran per l’estic de l’Edu Fernàndez, el tercer màxim golejador de la lliga regular amb 31 gols.

P- Edu, Com està a l’equip?. A punt pel play-off?

EDU- Si, la veritat és que amb ganes de jugar el play-off. És el que esperes des que començes la temporada amb la il.lusió com l’any passat d’arribar a la final i en aquesta ocasió intentar guanyar-la.

P- Però abans s’haurà d’eliminar el Vic, cosa difícil.

EDU- Si. El Vic, com ja hem dit moltes vegades aquests dies, és el pitjor rival que ens podia tocar. Són molt joves, treballadors i disciplinats. Crec que es vindran a tancar i a intentar aprofitar algunes contres per mirar de recuperar el factor pista. Nosaltres hem de fer el nostre joc fins al final, si ho fem, ho tirarem endavant.

P- I és que potser el més important és com juguem nosaltres, no?

EDU- Si. Com dius la clau no serà com juguin ells sino com ho farem nosaltres. Hem de jugar com a gran part de la temporada, fidels al nostre estil. Si ho aconseguim estarem més a prop de la victòria.

P- Malgrat això, hi ha alguna cosa en especial que temis dels vigatans?

EDU- Bàsicament el primer partit serà el més important en aquesta eliminatòria. Ells voldran refredar el partit, faran moltes faltes, no ens deixaran jugar, voldran que vagi passant el temps perquè ens acabem posant nerviosos. I si es posen per davant aguantaran molt la bola. Però, es posin pel davant o pel darrera nosaltres hem de jugar al màxim fins al final, fins a l’últim segon. Si ho fem segur que tindrem un bon resultat.

P- I per aconseguir-ho les Comes serà bàsic, no?

EDU- Si. Absolutament. Any rera any diem el mateix. Amb les Comes ple , amb la gent vibrant, és molt difícil perdre. Tenim moltes més opcions de guanyar si aquest 6è jugador ens ajuda a jugar.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *