STAGE A VIELLA I 5 o 6 PARTITS DE PRETEMPORADA

La plantilla del primer equip de l’Hormipresa Igualada ja ha començat les vacances. Aquest dimarts els jugadors han fet l’última sessió preparatòria i han tornat a tenir un contacte amb el nou cos tècnic encapçalat per Francesc Monclús. Això no vol dir , de tota manera, que s’aturi l’activitat al club (entre d’altres coses, encara queda per fer l’assemblea) ni tampoc que s’acabin les notícies. L’última, de moment, és d’hoquei base. El seleccionador estatal juvenil, Catxo Ordeig ha donat la llista de 21 pre-seleccionats per l’europeu juvenil que s’ha de disputar del 24 al 29 de novembre. Entre ells hi ha dos jugadors de l’IHC: el porter Albert Lòpez i el defensa Jordi Casanovas.

La mevaweb ha parlat amb el tècnic de l’Hormipresa Igualada, Francesc Monclús, sobre el calendari de treball que s’obre a partir d’ara.

P- Últim contacte abans de vacances. Que els has dit, Cesc?

MONCLÚS- Bàsicament ha estat per explicar dues coses. Una: l’estiu. L’Ivan els ha passat als jugadors el plànning de treball per aquestes vacances. Bàsicament és que fins a finals de juliol els jugadors facin activitat pel seu compte, una mica per divertir-se.. I a partir d’aleshores començaran a fer un treball més específic, destinat a la part cardiovascular i també de tonificació. El que volem és que arribin en bones condicions per començar a aplicar el treball més intents a l’stage i també les setmanes posteriors.

P- I la segona cosa?

MONCLÚS- Doncs ha estat donar-los una mica les bases de l’stage, el que pretenem fer… També les sessions d’entrenament un cop tornem a Igualada, els partits de preparació. Tot el que hem dissenyat fins al 17 de setembre.

P- I que es pot avançar d’aquest pla de preparació? Quants partits es faran?

MONCLÚS- Seran 5 o 6 partits de pretemporada. 2 amb equips de nacional i 4 de la Ok Lliga. No estan tots els rivals confirmats però un dels de Nacional serà el Cerdanyola i de la Ok Lliga, el Noia i el Lloret, que seria l’equip que vindria al partit de presentació davant dels socis , pendent això si del sorteig de la lliga… perquè si ens enfrontessim molt al principi segurament ho hauríem de canviar.

P- I l’stage: se saben dates i lloc?

MONCLÚS- No està tancat del tot, falta concretar l’allotjament, però puc avançar que serà a Viella, a la Val d’Aran del 10 al 14 d’Agost. Seran 5 dies de treball físic i després farem 2 sessions diàries ja a Igualada.

P- Abans de començar vacances has parlat amb cadascun dels jugadors. Quina sensació n’has tret?

MONCLÚS- Tothom ha coincidit en una cosa: que hi ha molt bon equip i això és el més important. A partir d’aquí amb treball i il.lusió l’hem d’acabar de convertir amb un equip amb aspiracions. De tota manera el més importnat és això: que hi ha equip. La clau a partir d’aquí és el treball dia a dia. I és clar que treballarem. Qualitat n’hi ha i l’haurem de millorar amb molta intensitat en els entrenaments.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *