CATALUNYA SEGUEIX LA PREPARACIÓ PER LA TARRADELLAS CUP. DIUMENGE A TORDERA

La selecció nacional catalana juga aquest diumenge un altre partit de preparació de cara a la Tarradellas Cup que es diputa del 30 de juny al 3 de juliol a Blanes. El rival en aquest cas serà el Tordera que acaba d’aconseguir l’ascens a la Ok LLiga. El partit es diputarà al pavelló parroquial a partir de les 7 de la tarda. Per aquest partit han convocat 3 jugadors de l’IHC, David Càceres, David Busquets i Freddy Hinojal que torna a jugar amb la selecció.

També són 3 els jugadors de l’Igualada H.C. que formen part de la convocatòria del seleccionador català Jordi Camps pel torneig de la Tarradellas Cup: els habituals David Càceres i David Busquets, tots dos campions del mon a Macao, i la novetat: el porter Oriol Bargalló que debutarà en competició oficial amb Catalunya. La selecció és l’actual campiona del torneig i ha quedat enquadrada en el grup B amb Suïssa i el Blanes amb qui va jugar la final de la primera edició. El grup A el formaran Argentina, Itàlia i la selecció Reno world’s all stars.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *