SELECCIONS I SPONSOR. LES BONES NOTÍCIES D’UN CAP DE SETMANA IL.LUSIONANT

Aquest ha estat un cap de setmana ple de bones notícies per l’hoquei, i per l’hoquei d’Igualada en particular. Per ordre cronòlogic, la confirmació de la continuitat d’Hormipresa com a sponsor de l’IHC, la decisió del TAS de Lausanne que obligarà a repetir l’assemblea de la FIRS de Fresno on es va vetar el reconeixement internacional de la selecció catalana, i finalment la presència del davanter igualadí a llista definitiva de la selecció estatal pel Mundial de San José. De la pre-selecció n’han quedat fora, Carbó, Caldú i el porter Fernández. D’aquest allau de notícies en parlem amb dos jugadors que hi estan directament relacionats: David Càceres com a capità de l’IHC i de Catalunya i el mateix Edu Fernàndez.

P- David, el TAS ens ha donat la raó.

CÀCERES- Si, el que passa és que el fet que no puguem competir ja al Mundial de San José et deixa un mal gust de boca.

P- Però malgrat això és evident que és un pas positiu no?

CÀCERES- Si, està clar que és molt millor això, que hem aconseguit molt, perquè s’ha demostrat que allò va ser un atracament. I és positiu perquè enlloc no diu que no puguem ser reconeguts i perquè l’assemblea s’haurà de fer com ja s’hauria d’haver fet aleshores, amb vot secret i podrem explicar-nos.

P- Ets optimista de com pot anar tot?

CÀCERES- Si et dic la veritat, encara no ho veig molt clar. S’ha pogut verure que hi ha gent que no vol que Catalunya pugui jugar i que ens tornaran a fer tot el que puguin per impedir-ho, però és evident que com a català no puc renunciar a la idea de tenir una selecció i per això haig de tenir-ne moltes esperances.

P- I com a capità de l’IHC com valores la notícia de la continuitat d’Hormipresa?

CÀCERES- Home, és segur que per poder fer una bona temporada hi ha d’haver tranquil.litat i és molt important poder tenir aquest suport ja garantit perquè permetrà treballar precisament amb més tranquil.litat.

P- I ara, Edu, Felicitats. Molt satisfet suposo?

EDU- Si, la veritat és que estic molt content, podré jugar un mundial que és la màxima aspiració d’un jugador en una competició de seleccions. Molta gent ho donava per fer per la temporada que m’havia sortit però mai no ho pots tenir per garantit perquè sempre hi poden haver sorpreses com aquest cop amb el Caldú.

P- És una convocatòria important perquè és la primera que fa el nou seleccionador estatal i això demostra que confia en tu, no?

EDU- Si, ara faltarà veure com es concreta aquesta confiança en minuts. Jo per la meva part ho donaré tot per poder jugar el màxim possible i gunayar-me un lloc. Però sigui com sigui el més important, jugui el minuts que jugui, és fer pinya i aconseguir el títol.

P- Més enllà de la reivindicació de les seleccions catalanes, la realitat és que podràs representar l’IHC en una competició del màxim nivell mundial, no?

EDU- Si, això ja ho havia comentat amb alguns companys. L’Igualada sempre ha tingut molta representació en aquestes competicions i s’ha d’intentar que sempre hi hagi jugadors del club perquè demostrarà que estem treballant bé.

P- I una última cosa, tenim ja el si d’Hormipresa per aquest any.

EDU- Si, el tema de l’sponsor és molt important per l’economia d’un club i ens anirà molt bé la seva ajuda. Els jugadors i tot l’IHC estem molt agraits a Hormipresa pel seu suport.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *