HORMIPRESA IHC 6 – BLANES 0. PER FI HEM ESTAT LETALS

Després de molts partits d’intentar-ho sense sort, l’Hormipresa IHC ha aconseguit per fi trencar un partit que estava dominant de manera clara. I ho ha fet de la millor manera. Amb gols. 6. La golejada d’avui davant del Blanes és autènticament balsàmica després de les dues últimes ensopegades a la Ok Lliga i té a més diversos valors afegits que la fan més trascendental. Arriba la setmana de dos desplaçaments molt complicats: a Sant Sadurní (Ok Lliga) i a Barcelona (semifinals de la Cers) i a les portes de la fase final de la Copa del Rei. Segona cosa. Més de la meitat dels gols, 4 dels 6, han tingut la firma de dos jugadors importantíssims i que estaven passant per ratxes molt diferents de cara a porta: Un és el capità, David Càceres (que està absolutament imparable, ja en porta 19 i ha marcat en tots els partits de la segona volta, tret del dia de l’Alcoi). L’altra cara era l’Edu, que només havia marcat 1 gol en aquesta segona part de la lliga, contra el Barça a les Comes. Un mes i 15 dies després ha pogut tornar a marcar (de fet ja ho havia fet a Vilafranca però els àrbitres no ho van voler veure). Tercer factor molt destacat. Gairebé mig any després, l’IHC ha tornat a deixat la porteria a zero. No ho aconseguia des del 8 d’Octubre amb el 0 a 3 a Oviedo. Han hagut de passar 19 partits per tornar-hi. És de fet el tercer zero de la temporada.

La part negativa ha estat a consëqüència de la lesió de Sergi Montferri. Tot i que el defensa capelladí assegurava dijous a la mevaweb que podria jugar perquè estava bé, el genoll no li molestava i havia pogut participar a l’entrenament de dijous amb normalitat, avui en el pre-escalfament les sensacions han canviat. Montferri ha notat molèsties importants i s’ha decidit no forçar-lo. Tot i que s’ha arribat a equipar no ha jugat ni un minut. El seu lloc l’ha ocupat Jordi Raventós que ha fet un molt bon partit. De moment els metges del club han decidit seguir amb el tractament anti-inflamatori i esperar un dies abans de prendre cap decisió.

Tot i l’absència de Montferri, l’Igualada ha sabut fer un bon partit en defensa, ha aguntat bé al Blanes en els primers 25 minuts i a la segona part ha fet allò que fins ara no li sortia. Ha matat el partit amb una sèrie de gols que han deixat sense arguments un rival que ha acabat absolutament esborrat.

La primera part ha acabat amb un escàs 1 a 0 amb un gol, precisament de Jordi Raventós, a falta de 2 minuts i mig pel final. Ha estat un xut llunyà, arran de terra, que s’ha esmunyit per sota del cos del porter. L’Hormipresa ha pogut augmentar la diferència amb un penal de Busquets que ha anat al pal. El marcador, però, no s’ha mogut. 1 a 0 i cap als vestidors. I altre cop els patiments. Un marcador tant ajustat feia renèixer els temors d’una altra tarda-nit complicada. Però els temors s’han esvait aviat. Als 48 segons de la represa David Càceres ha tornat a marcar d’un xut des de fora de l’àrea. Aquest segon gol ha estat decisiu perquè ha acabat de trencar els esquemes molt defensius dels visitants. A partir d’aquí han vingut 4 gols més i en podríen haver estat més perquè els igualadins han dominat a plaer, han jugat molt bé i han disposat de 3 o 4 ocasions molt clares per haver ampliat encara més el marcador.

No ha passat gaire temps entre el segon i el tercer gols igualadins. Era el minut 3 i 9 segons quan ha tornat a apareixer un genial David Càceres. Ha estat en el servei d’una falta assajada. El capità igualadí s’ha quedat a mitja pista, com si no hagués d’intervenir en el llançament de la falta en zona defensiva del Blanes. Per sorpresa, i sense que ningú se n’acabés d’adonar, Càceres s’ha posat a còrrer en un sprint rapidíssim per darrera de la resta de jugadors. L’IHC ha tret la falta en curt, la bola ha arribat al Dani que ha assistit Càceres que tal com vé ha rematat a porteria. Un gran gol. Un premi a l’estratègia i al treball als entrenaments.

El 4 a 0 l’ha fet l’Edu al minut 7 en acabar un contratac que conduia ell mateix. El davanter igualadí ha intentat habilitar Busquets que l’acompanyava en la transició, la defensa ha aconseguit tallar en primera instància, l’Edu s’ha fet amb el rebot i enlloc de tornar a intentar passar la bola, ha tirat a porta, sense angle i ha batut Freixas.

El 5 a 0 l’ha fet Pep Torras que ha sortit a la segona part. Ha tornat a ser a la contra. Càceres surt ràpid, passada pel Dani que fa una bona assistència a Torras que marca a porteria buida.

I el 6 a 0 definitiu ha tornat a ser de l’Edu assistit en aquest cas per David Càceres.

Bon partit en definitiva de l’Hormipresa que aconseguiex la 12ena victòria a la Ok lliga i que podrà afrontar amb més tranquil.litat els dos partits molt complicats d’aquesta setmana. El primer dimarts a Sant Sadurní.

HORMIPRESA IHC: O. Bargalló, Càceres (2), Busquets, Raventós (1) i Edu (2), equip inicial. Dani i Torras (1)

BLANES: Freixas, I. Tibau, Lladó, Armengol i Raed, equip inicial. M. Tibau, Q. Ridaura i A. Ridaura.

GOLS: 1-0 Raventós (m 22.30). SEGONA PART. 2-0 Càceres (m 0.48), 3-0 Càceres (m 3), 4-0 Edu (m 7), 5-0 Torras (m 13), 6-0 Edu (m. 18)

DAVID CÀCERES

P- Una gran segona part, David.

CÀCERES- Si. Hem jugat bé. Crec que a la primera hem sabut aguantar bé, davant d’un rival que és molt incòmode. Després hem anat fent gols i ells no han sabut reaccionar i ni quan perdien de molt han anat cap a porteria.

P- Era un resultat que necessitavem.

CÀCERES- Si. A França ja vam fer un bon partit, tot i que no tenien el nivell del Blanes. Això ens ha de donar confiança per anar a Noia, un equip que està en forma i que està jugant molt bé.

P- Escolta’m David, quin és el secret?. Estàs corrent més que ningú, marques més gols que quan jugaves de davanter… Com t’ho fas?

CÀCERES- Mira això va a époques. Hi ha moments que et surt tot. Tires de qualsevol lloc i et va a dins. Jo estic bé físicament. Estic entrenant molt bé. I mira, vaig fent gols.

EDU FERNÀNDEZ

P- Per fi Edu, hem sabut acabar de trencar un partit. Hem estat letals.

EDU- Si. Hem sortit a la segona part amb l’1 a 0 de la 1ª, hem estat molt tranquils. Ens hem sentit forts i ells no han pogut fer res.

P- I tu has pogut tornar a marcar després d’un mes i mig. I per partida doble.

EDU- Si. Estic molt content per aquest aspecte. I per la victòria contundent. I pel zero. Esperem que sigui un preludi dels partits que ens acabin sortint contra el Noia i el Barça.

P- Tu ho deies. El 0 a la porteria també és molt important, no?

EDU- La veritat és que ens ho hem hagut de treballar tot i que el Blanes no s’ha prodigat massa en atac. També ha estat perquè no els hem deixat. Hem anat fent gols i ells s’han quedat sense resposta.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *