EDU: SERIA IMPORTANT POSAR-NOS PER DAVANT AL MARCADOR

L’Hormipresa Igualada ha fet aquest dimecres el segon entrenament de la setmana per preparar el partit de dissabte contra el Vic. I altre cop tota l’atenció s’ha centrat en l’estat de David Busquets. Fa una setmana ja del cop contra la tanca que li va provocar una contractura als quadriceps de les dues cames i el davanter igualadí seguiex treballant al màxim per poder assegurar la seva participació al partit de dissabte. Tot i que no està al màxim en aquests momnets,encara té de marge una sessió de preparació, la d’aquest dijous, i gairebé 3 dies efectius com per intentar poder ajudar als seus companys a guanyar la primera de les 3 finals que hauran de disputar d’aquí a final de la lliga regular. Aquest dijous per cert jugadors i tècnics faran sessió de DVD per analitzar el joc del rival i després un sopar per fer encara més pinya davant d’aquests compromisos.

I és que a més de la importància dels punts, i del fet que està en joc l’únic lloc de privilegi pels play-offs que queda lliure, la realitat és que a Igualada encara es recorda el partit de la primera volta a l’Olímpic de Vic, el 25 de Novembre de l’any passat. Un partit marcat per l’absència per lesió de l’Edu Fernàndez (aquell cop de bola a la boca que el va obligar a jugar amb casc alguns partits) i per l’arbitratge nefast de Valverde i Roca (que no van voler veure dos penals de llibre en els últims 30 segons de partit que podríen haver permés a l’IHC d’empatar). Aquell partit va acabar amb un ajustat 2 a 1 i els igualadins es van quedar amb la sensació que podíen haver tret alguna cosa de positiu de la sempre complicada pista osonenca. Ara el Vic arriba a les Comes amb la condició de favorit, amb gairebé 6 mesos d’imbatibilitat fora de casa, i amb les estadístiques dels últims anys favorables (2 empats i dues victòries a les Comes els últims dos anys). Contra tot això hauran de lluitar els homes de Francesc Monclús. Un dels que afrontarà amb més ganes aquest partit serà el gran absent del partit d’anada: l’Edu Fernàndez.

P- Edu, és un partit trascendental.

EDU- Si, per molts motius. Hi ha moltes coses que ens el fan pendre com una final. Perquè necessitem guanyar per conservar el quart lloc, perquè juguem a casa i volem animar la gent que ens vé a ajudar amb una victòria, i perquè volem recuperar una dinàmica més positiva, que a la segona volta hem perdut una mica, i que necessitarem per afrontar amb garanties el play-off.

P- Tenim el dubte del Busqui, però l’aventatge de jugar a casa.

EDU- Si, tot i que potser en altres temporades hem perdut menys punts a casa. Però és cert que al nostre pavelló solem fer bons partits. I el Busqui, és un home tant important que si no juga es nota i molt. Si pot jugar perfecte, si no l’haurem d’intentar substituir entre els altres.

P- Bé, tot i que aquest any s’hagin pogut escapar alguns punts, les estadístiques diuen que som el tercer millor equip a casa de tota la Ok Lliga.

EDU- Si, però potser altres anys erem fins i tot els segons. Recordo anys que només havíem perdut un partit a casa. Ara, a part d’això, a les Comes és on som més forts.

P- Doncs ho haurem d’aprofitar. Això i la bona defensa que estem fent en els últims partits, no?

EDU- Si, però a Tenerife no tant. L’Oriol va estar molt bé. És cert que nosaltres vam arribar més que ells i que el seu porter va parar també molt. Però l’Oriol va estar molt bé. És el que necessitem, que ell pari molt i que nosaltres aprofitem les oportunitats i el Vic no. I que defensem al màxim. I en això encara es notarà més si no juga el David perquè és un jugador molt explosiu.

P- I el Vic?. Com és que sempre ens costa tant. Que fan que ens és tant difícil poder amb ells, sempre?

EDU- Bé, és un equip que juga molt bé a la prt inferior, la part final, de la pista, prop de la porteria. Tenen molta qualitat. Són molt disciplinats i tenen un dels millors contratacs de la lliga. A més defensen molt bé i costa treure’ls oportunitats. Arrisquen molt al davant, però juguen al 2 i 2 i sempre tenen 2 homes al darrera i així és complicat muntar contres. la veritat és que compensen molt bé davant-darrera. T’apreten molt al davant i si tu et tanques molt, l’envien al darrera des d’on rematen sempre amb intenció. O va directe a porta o busquen algú que desvii la bola. Costa molt de superar el seu joc. L’ideal seria posar.nos per davant al marcador i que ells arrisquin

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *