NOUS FITXATGES 1. J.BARGALLÓ: TINC MOLTES GANES DE FORMAR PART DE LA HISTÒRIA DE L’IHC

La notícia dels fitxatges de Jordi Bargalló i Eloi Gaspar s’ha convertit en el tema central de l’actualitat de l’hoquei a Igualada i també a Catalunya. En el cas de Jordi Bargalló era un rumor que feia temps que ja corria i que els aficionats desitjaven que s’acabés de confirmar per poder disfrutar plenament del fitxatge d’un dels millors jugadors de l’hoquei estatal. El del defensa ha estat fruit d’una operació ràpida i per sorpresa que ha permés incorporar a la plantilla un jugador de moltísima qualitat i que cobreix les necessitats tàctiques d’un equip on només hi ha un defensa estricte. Amb l’arribada dels dos jugadors l’IHC tanca una plantilla on tots els seus integrants són o han estat internacionals. L’Oriol Bargalló a la Golden Cup amb Catalunya, Càceres (campió del mon a Macao amb la Catalunya i d’Europa amb l’Estatal), Montferri (tercer al Mundial d’Azemeis) igual que Eloi Gaspar, Edu i Jordi Bargalló campions del Món a San José i Jordi Raventós (internacional a la Copa Llatina amb la selecció espanyola). La trascendència d’aquests fitxatges queda demostrada en l’expectació que ha generat la notícia de la seva confirmació. És el segon dia amb més entrades a la mevaweb, només superada per la notícia de la destitució de Folguera, i de fet en valors acumulatius (perquè la notícia donada la seva importància ha estat penjada dos dies a la web) ha passat a ser el fet informatiu més seguit des de l’inici d’aquest diari digital de l’Igualada Hoquei Club.

Avui encetem una sèrie dedicada a aquest IHC del futur parlant amb un dels protagonistes més esperats: Jordi Bargalló

P- Jordi. D’entrada gràcies per venir a l’IHC. De fet és un fitxatge tancat ja fa temps. Perquè et vas decidir per l’Igualada?

J.BARGALLÓ- Si, ja fa temps. Era un secret en veu alta, no?. La veritat és que la junta de l’IHC ha fet un gran esforç perquè pugui jugar aquí. I em vaig decidir pel que representa com a club i per la ciutat que té al darrera. També li vaig preguntar a l’Oriol com era el vestidor i ell em va dir que hi havia una autèntica pinya, amb gent molt motivada per fer coses grans. Tot això em va fer decidir-me per l’Igualada d’entre les moltes ofertes que vaig rebre.

P- El teu fitxatge ha despertat una grandíssima expectació. El fòrum on aquestes últimes setmanes es comentava el rumor de la teva arribada ha batut tots els rècords. I el mateix ha passat amb la notícia de la confirmació del teu fitxatge i el de l’Eloi . Tothom coincideix que ets el fitxatge de l’any a la Ok Lliga.

J.BARGALLÓ- Bé, home. Jo no sé si tant. Em quedo amb que he notat que la gent m’estima i això em dona moltes ganes de començar ja la feina i poder-los tornar tot això que d’entrada ja m’han donat. Tinc moltes ganes d’entrar a formar part de la història de l’Igualada, que és molt llarga i important.

P- Parlant d’història. L’home més decisiu de l’epoca més brillant de l’entitat, Santi Carda, tota una llegenda a Igualada, t’ha definit com un líder. I això ho diu un dels últims líders de veritat que ha donat aquest esport.

J.BARGALLÓ- Que el Santi digui això m’impressiona molt. Jo l’admirava com a jugador, tot el que va fer a l’IHC…L’únic que poc dir és que tinc ganes de posar-me la samarreta que han portat tants bons jugadors, amb molta il.lusió perquè ja començi tot.

P- I tu com et defineixes?

J.BARGALLÓ- No ho sé. No sabria com dir-t’ho. Jo més que res al que aspiro és a ser un jugador complert. Potser el que més diuen de mi és que tinc un caràcter fort. I és perquè m’involucro molt. Ara mateix ja estic posat al màxim en la pròxima temporada a l’Igualada . Ara…em costa definir-me. El que vull, pel que treballo, és per ser un jugador cada cop més complert.

P- I l’equip. L’has pogut veure força als últims partits, com veus la plantilla i més ara amb la incorporació d’Eloi Gaspar?

J.BARGALLÓ- Si, els he pogut veure bastant. Han fet una bona campanya. A totes les competicions els ha acabat eliminant el Barça que és gran favorit sempre. A mi m’agrada molt la plantilla que hi haurà. Hi ha molts bons jugadors. 7 homes que tots són de qualitat. I de la base pugen bons jugadors (conec per exemple el Ton Baliu). I el més important és que són una pinya. Ara l’important és adaptar-nos els dos nous a l’equip que ja està fent, per intentar fer tots junts un IHC més fort.

P- El teu germà, l’Oriol, s’ha posat l’afició a la butxaca. Ha fet una temporada extraordinària, però ell és un crític d’ell mateix absolutament inflexible. I sempre s’exigeix més. Mai no està content del tot. Tu ets igual?. Ho porteu a la sang, això?

J:BARGALLÓ- Em sembla que sóc encara pitjor i tot. Som molt exigents perquè volem estar allà dalt i sabem el que costa. Si, sóc també molt exigent amb mi mateix.

P- Per cert, que t’ha semblat l’Oriol?. Ha estat extraordinari.

J.BARGALLÓ- Si, bastant bé… és que l’Oriol a més de ser el meu germà és el meu millor amic. I si, l’he vist bastant segur. Aquí no se’l coneixia gaire perquè va haver de marxar molt jove, però a Itàlia va guanyar títols, en una lliga complicada encara que no sigui la Ok lliga. I ara el veig cada cop amb més confiança. I hi ajuda que l’equip està molt unit. I l’equip l’ajuda i ell ajuda l’equip… És una cadena. I si. Ell ha estat bastant bé.

P- I ara s’ha de mantenir aquesta cadena i millorar-la amb treball, molt treball, no?

J.BARGALLÓ- Clar. Això segur que ho posarem. Encara no he estat amb els companys, ni amb l’entrenador, però això segur que ho posarem. No es pot parlar de títols perquè és molt complicat, però l’Igualada té una bona plantilla, té una ciutat important i un escenari, Les Comes, immillorable. I nosaltres volem fer coses grans. És difícil. Els altres també juguen i els hem de respectar. Però hem d’estar allà dalt i lluitar al màxim per aconseguir-ho. Hem de fer un pas més del que s’ha aconseguit ja aquesta temporada.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *