NOIA, VILANOVA, LLEIDA I TENERIFE rivals de pre-temporada de l’HORMIPRESA IHC

L’Igualada ja ha tancat pràcticament al 100 per 100 el calendari de partits d’aquesta pretemporada. Només falta per definir l’equip que vindrà a les Comes per participar a la presentació de la plantilla de l’IHC per la temporada 2006-2007. S’està preparant una festa especial per aquell dia i s’espera poder concretar un rival d’alt nivell. A falta d’això la resta ja està del tot definida.

La plantilla del primer equip al complert (per tant també amb els internacionals Edu i Jordi Bargalló) faran l’stage a Viella del 8 al 12 d’Agost. En principi no hi haurà un treball específic per l’Edu i el Jordi ja que hauran tingut dues setmanes de descans i es considera quie podran arrencar al mateix nivell que els seus companys. De tota manera si que hi haurà un seguiment continu per evaluar la seva progressió i detectar a temps possibles problemes. Els jugadors seguiran la feina la setmana següent en sessions de matí i tarda a Igualada i el dissabte 19 arribarà el primer partit. Serà a Juneda i contra el Lleida Llista de Joan Carles i Dani Lòpez. Juneda inagurarà amb aquest enfrontament entre dos equips d’Ok LLiga el nou terrasso de la pista i la festa s’acabarà amb una cargolada al final del partit.

El següent partit serà el dimarts dia 22 a l’Ateneu Agrícola de Sant Sadurní contra el Noia. Serà l’inici d’una setmana dura perquè el dissabte dia 26 els de Francesc Monclús participaran a la presentació del nou Vilanova d’Alberto Mazon al pavelló de les antigues Casernes.

Finalment el dimecres dia 30 arribarà el primer partit a casa. Serà contra el Tenerife però en horari d’entrenament, a 2/4 de 5 de la tarda.

La presentació es farà el dia 2 de Setembre, com us dèiem, amb rival encara per concretar però amb la intenció de fer una festa grossa per respondre a l’expectació i il.lusió que genera aquest equip.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *