J. SINGLA DE PROINOSA: NOSALTRES NO PODEM FER ELS GOLS PERÒ HI VOLEM AJUDAR

Arrenca una nova setmana amb un acumulat de notícies en les últimes hores realment inhabitual en aquestes dades. La majoria notícies positives. Tant col.lectives com individuals. Com per exemple el títol de campions d’Europa aconseguit a Monza pels dos davanters del PROINOSA IHC, Edu Fernàndez i Jordi Bargalló. Tots dos ja són a Catalunya preparats per disfrutar de dues setmanes de descans abans d’incorporar-se a l’stage de pretemporada a Viella. L’Edu Torna molt satisfet de l’Europeu. "Estic molt content del campionat que ens ha sortit. El fet que hagi pogut tenir molts minuts després d’aquella setmana en que vaig estar aturat per la lesió demostra que l’entrenador confia en mi. I les coses em van sortir força bé. L’equip ha tornat a ser un "tots a una". Tothom ha intentat donar el màxim i per això hem pogut acabar guanyant". I com en l’últim Mundial a San José amb gol decisiu del davanter de l’IHC, amb una assistència del seu company a l’IHC, Jordi Bargalló. "Això de marcar en dues finals seguides potser una casualitat. Hauré d’intentar repetir-ho en més finals perquè es converteixi en una constant". Aquest és el segon campionat d’Europa per l’Edu. En canvi és el primer pel Jordi Bargalló que tot i no jugar a la semifinal va tenir un paper decisiu en la final, revolucionant el partit fins a leshores encallat contra Suïssa. Bargalló arriba amb ganes d’arrencar a la lliga, això si, amb un petit descans. "Ara descansem una miqueta. I d’aquí a dues setmanes, a tope!!!!". Tots dos estaran sense problemes a les ordres de Francesc Monclús. Qui ja no hi serà és Pep Torras que ha arribat a un acord amb el club per rescindir el seu contrcate. Torras continuarà vinculat al club com a entrenador de la base (veieu notícies anteriors). Mentrestant segueix a l’aire la sanció a Busquets per un dopatge inexistent. Aquesta mateixa setmana el club enviarà el recurs al comité d’apel.lació contra aquesta decisió

En el capítol col.lectiu hi ha molt més bones notícies que dolentes. Una de les poques no positives és que a Monza els dirigents de l’hoquei europeu han tornat a demostrar l’immobilisme habitual i no han acceptat cap de les ofertes de renovació de les competicions continentals. En especial la dels clubs d’aquí que suposava una millora i modernització considerables en relació al sistema actual. D’aquesta manera el PROINOSA IHC jugarà la pròxima temporada a la Cers i no a la Champions com permetia el projecte de reforma augmentar al màxim l’espectacularitat a la competició (ampliant de 3 a 4 els equips representants de les lligues principals, veieu notícies prèvies). En canvi les novetats directament relacionades amb el club són espectaculars. S’han confirmat sponsors: el principal PROINOSA per tres anys i també per tres el segon, SIB BISBAL. El maxim dirigent de PROINOSA ha atés a la mevaweb.

P- Senyor Singla, primer de tot gràcies per ser l’sponsor de l’Igualada HC. Com és que s’han decidit a donar aquest suport?


JOSEP SINGLA- De fet jo sóc fill d’Igualada i sóc també aficionat a l’hoquei. De petit hi havia jugat, als escolapis i després al Mercantil. I he anat molts cops a veure partits. Sóc constructor, sóc d’Igualada i m’agrada l’hoquei i per això quan em van proposar de ser-ne el patrocinador vaig pensar que si, que era una manera d’ajudar al club.

P- La gent està molt satisfeta que una empresa del seu gran potencial aposti per l’equip i pel club.

J.SINGLA- Home, no som cap potència. som una empresa mitjana de la cosntrucció. N’hi ha moltes molt més grans

P- Doncs molts dels que han entrat a la seva web diuen que és espectacular.

J. SINGLA- Bé, la web de fet encara no està del tot acabada. Encara volem que sigui més maca. Hi falten algunes obres que fem. Encara volem que el llistó estigui més amunt.

P- Quants anys fa que es va crear PROINOSA?

J. SINGLA- L’empresa va nèixer l’any 1974, ara fa 32 anys. A Barcelona. Com a grup constructor tenim diverses empreses que treballen en diversos sectors especifics, per l’administració, en edificació i en obra civil.

P- Alguna obra que li agradi especialment de les moltes que ha fet?

J. SINGLA- Home, nosaltres sempre diem que la millor és que la que estem fent ara. En aquests moments estem fent 30 o 40 obres al mateix temps, a Palma, a Madrid, a Barcelona. A Madrid per exemple hi estem fent una urbanització industrial i a Viladecans un parc d’activitats. També hem fet l’edifici corporatiu de Seat a Martorell i gimnasos, residències d’avis, parkings, polígons instrustrials, hem remodelat places urbanes…som una costructora general.

P- Els aficionats estan dient als fòrums que una empresa de la seva importància els donarà encara més suport als jugadors en una temporada plena d’il.lusió.

J.SINGLA- Home hem de donar entre tots força i esperança a l’equip perquè pugui arribar a aconseguir títols. Els gols no els podrem marcar nosaltres però mirarem d’ajudar-los a fer-los. La il.lusió és poder tornar a guanyar algun títol.

P- El podrem veure a les Comes?

J.SINGLA- Si, si vindré a alguns partits. Als que em pugui escapar. Als importants no hi faltaré.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *