O. BARGALLÓ : JA ME’N ANAVA A L’ATAC QUAN EL BUSQUI VA FER EL 2 a 2

Els jugadors del PROINOSA Igualada tornen aquest dilluns als entrenaments amb la satisfacció pel punt aconseguit a la pista del Reus i sobre tot per la imatge que l’equip va donar en aquest enfrontament (veieu la crònica anterior). L’IHC va ser un conjunt sòlid, molt segur en defensa (tret de 10 minuts a la segona meitat) i sense precipitacions excessives en atac. I a més per primera vegada aquesta temporada la sort no es va girar d’esquena i va premiar uns jugadors, que mai no van tirar la tovallola, amb el gol del miracle marcat per David Busquets. El punt no canvia les dificultats per aconseguir un lloc per la Copa del Rei però si l’ànim amb que l’equip les pot afrontar. Amb un conjunt cada cop més compenetrat, amb moltes possibilitats de combinació (a Reus s’hi va veure tant un superofensiu Càceres-Busquets-Edu-J.Bargalló com un molt defensiu Eloi-Montferri-Càceres-Raventós) i , sobre tot, amb molta més autoconfiança. El calendari segueix sent igual de complicat, el forat obert amb els primers classificats igual de difícil de tapar, però en canvi la moral dels jugador s’ha agegantinitzat. És la moral d’un gol a falta de 18 segons del final és cert, però sobre tot la d’un equip que es comença a agradar a si mateix. Començant i molt especialment per la porteria. I és que l’Oriol Bargalló va tornar a ser decisiu. 17 aturades de mèrit a la primera part, 26 a la segona. El REus només va poder batre’l amb ajudes (de penal i per la relliscada de Busquets). Fins i tot els pals es van aliar amb el porter de l’IHC (3 pilotes al ferro, totes a la segona part. Els igualadins en van enviar dues a la porteria de Trabal). Fins ara l’Oriol té una mitjana baixa de gols encaixats (2’1 per partit, per un total de 15) i millora la classificació de l’equip perquè en aquest aspecte el PROINOSA és el 6è conjunt menys golejat de la categoria). Les xifres no enganyen i l’IHC té signada una autèntica assegurança d’eficàcia a la porteria.

P- Oriol.Bon partit de l’equip i teu en particular, també, no?

O. BARGALLÓ- Si, poc a poc anem millorant. Aquest dissabte la defensa va estar molt bé. El Sergi va estar a un nivell altíssim, perfecte. L’Edu i el Jordi també van col.laborar molt des del davant … la veritat és que vam fer una gran primera part. Vam saber jugar sota la pressió del Reus.

P- I a la segona, quan l’equip va tenir la deballada, va tornar a apareixer el gran Oriol.

O.BARGALLÓ- A la segona van arribar més, si. I amb opcions clares i amb jugadors de molta qualitat. Però vaja, vam aguantar-ho com vam poder.

P- I al final, l’extasi del 2 a 2. Com ho vas veure des de la teva porteria?

O.BARGALLÓ- Doncs jo ja me n’anava a rematar, com faig moltes vegades quan el partit s’acaba i la cosa està molt justa. Però vaig veure que encara quedaven 22 segons i em vaig frenar perquè vaig pensar que encara quedava massa temps. I aleshores vaig veure que la bola arribava dins l’àrea, que ningú l’allunyava, que el Busqui la tocava i com li entrava per sota les cames al Guillem. Va ser un gran moment. I ens va donar un punt important.

P- Més que pel punt, pel que suposa, no?

O.BARGALLÓ- Si, si. Estem jugant cada cop millor. Anem en la bona línia. Però hem de seguir treballant i aquest punt ens ajuda sens dubte. Hem de seguir així.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *