EL PROINOSA VOL TERRA FERMA

Terra ferma per fer creixer el punt de Reus i tot el que aquest punt significa. L’IHC s’ha reivindicat en una pista molt difícil i ara el que ha de fer és donar-li continuitat. L’equip ja treballa per mantenir la línia de joc exhibida a Reus dissabte que vé contra el Lleida de Joan Carles, Xavi Andrés i Dani Lòpez, en un partit que dirigiran els àrbitres Sandoval i Mayor.

De moment el PROINOSA ja porta dos entrenaments i aquest dimecres fa el tercer. L’objectiu més immediat, d’entrada, és mantenir el mateix nivell de joc durant els 50 minuts d’un partit, sense altibaixos. Al vestidor igualadí hi ha la sensació que si a Reus s’hagués jugat tot el partit com es va fer a la primera meitat, potser enlloc d’un, hauríen estat els 3 punts els que haurien viatjat cap a l’Anoia. De tota manera el punt, tot i que exigu , marca la pauta que ha de seguir l’equip davant les dificultats d’una primera volta diabòlica: solidesa i confiança. El primer rival que ho posarà a prova serà el Lleida. Un equip que el cos tècnic ha estudiat exhaustivament i que defineix com un conjunt ben estructurat en defensa i alhora molt ràpid en les transicions, amb jugadors al davant amb molta habilitat. Un Lleida que com a visitant no ha fet mals resultats (victòria a Lloret i empat a Vigo) i que tornarà a ser un equip difícil de superar a les Comes. Per aconseguir-ho l’IHC haurà d’optimitzar els atacs i fer obrir la defensa rival a base de mobilitat, velocitat de passi, descarregues, entrades laterals, transicions… tot això és el que s’ha estat treballant en l’entrenament d’aquest dimarts. La fórmula tornarà a passar per tenir un atac posicional de qualitat i una defensa sòlida que no concedeixi contratacs. Aquest dimecres els jugadors repassaran en DVD el partit de Reus i estudiaran el joc del Lleida, en el partit que van disputar a la pista del Vigo.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *