EL 2011 JA S´HA ACABAT

No és que a Igualada hagin fet com a Samoa, la remota illa del Pacífic,  on s’han menjat directament un dia i han passat de dijous directament a dissabte perqué els interessava canviar el fus horari per qüestions comercials. Aquí no s’ha arribat a tant, però el cert és que ja podem donat el 2011 per finiquitat. Com a mínim pels jugadors de l’IHC que ja han tancat la seva preparació per aquest any. Els arlequinats han fet avui una mica de físic, bàsicament de velocitat, amb Francesc Monclús, el segon entrenador de l’IHC i alhora preparador físic. Després han fet exercicis específics de contres i per acabar han gaudit de la competitivitat que sempre comporta un partit, encara que sigui d’entrenament i contra els teus propis companys. Ha estat en boca dels mateixos arlequinats una bona sessió de preparació per acabar l’any, una bona manera de dir adeu al 2011 i de començar a escalfar ja el 2012.

Ara els jugadors del primer equip de l’IHC no tornaran a les Comes fins dilluns dia 2 de gener. hauran de tornar molt endollats perque tindran feina a l’engrós perquè el cos tècnic ha previst entrenaments també pels dies 2, 3, 4 i 6 coincidint amb la festa de Reis (en canvi si que descansaran el dia 5 per poder assistir a la cavalcada).

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *