SFÈRIC 0 – FONTANELLAS I MARTÍ IHC 8. MAMBO EXPLOSIU DE “LES VISITANTS”

Foto A. Esteban

Les jugadores del FONTANELLAS I MARTÍ IHC tenien una revalida al reescalfat parquet de Terrassa: mantenir les seves aspiracions europees amb un triomf davant l’Sfèric qiue entrena l’ex-IHC, Xavier Gimeno. I la realitat és que han passat les exàmen amb molt bona nota. Fins al punt que han firmat un mambo a domicili en una nova demostració de la seva condició de “millor equip fora de casa de tota l’OkLLiga femenina” (a la primera meitat les de’n Pirri ja guanyaven per 0 a 5.

Maria Diez ha estat una de les gran protagonistes del partit perque amb el poker de gols que ha marcat ha deixat a la mínima expressió l’aventatge que li portava l’argentina Leticia Corrales al capdavant de la classificació de golejadores. Abans del partit la jugadora de l’Sfèric portava 38 gols i la igualadina 33. ara la diferència és de només un gol i per tant la Peke té al seu abast repetir com a màxima golejadora del campionat per segona temporada consecutiva.

No s’ha quedat enrera la genial Marta Soler que en aquesta ocasió ha firmat un hat trick. També ha marcat la Laura Salvador que ha col.laborat amb un gol en la golejada.

Pel que fa a la classificació tot seguiex igual. L’Alcorcon s’ha imposat per 2 a 4 al Palau de Plegamans i es manté a 3 punts a falta d’una jornada (tot i que a les madrilenyes els hi falten dos partits, un d’ells ajornat contra les campiones del Voltregà). Per sobre de les arlequinades també tot igual. El Girona també ha guayat, 0 a 2 a la pista del Sant Cugat.

SFÈRIC 0 (0/0) REGINA FLIX, NOELIA DE LA PEÑA, SILVIA FERRER, JUDITH MILLA, MARTA MONPART, equip inicial. ANNA FONDEGLORIA, SARA CESPEDES

FONTANELLAS I MARTÍ IHC 8 (5/3 ) TERESA BERNADAS, ELBA GARRETA, LAURA SALVADOR (1), MARÍA DÍEZ (4) MARTA SOLER (3), equip inicial.CRISTINA GARCÍA,  JUDITH BALDRIS ,  AIDA VERA, ANNA GIL ,  RAQUEL BERNADAS .

GOLS: 0-1 M.Soler (m 5.05), 0-2 M. Diez (m 5.20), 0-3 M. Soler (m 11.48), 0-4 M. Diez (m 16.31), 0-5 M. Diez (m 17.17). SEGONA PART. 0-6 L. salvador (m 16.35), 0-7 M. Diez (m 17.26), 0-8 M. Diez (m 19.18)

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *