TON BALIU: ESTIC MOLT IL·LUSIONAT I AMB GANES D’IL·LUSIONAR TOTA LA NOSTRA GENT

L’IHC RIGAT afronta els últims entrenaments abans de l’inici de la competició dissabte contra el CP Vic.  El d’aquest dimarts ha estat altament competitiu. Els arlequinats han treballat  situacions defensives per calibrar forces i la incidència que aquest aspecte tindrà en el joc de l’equip. Després han treballat situacions de quatre contra quatre posant l’accent en competir al màxim cada acció i de manera cohesionada… De fet el vestidor és conscient que un dels elements que poden marcar diferències serà precisament aquest: Tenir clar que tothom és important i que s’ha d’anar a una independentment de rols i de minuts . Treball i filosofia es repetiran aquest dimecres amb una sessió de vídeo a 2/4 de 8 i ja amb patins a partir de les 8.  Un dels jugadors que te més ganes que els patins comencin a roda oficialment és el capità Ton Baliu en l’any del seu retorn a Les Comes. 

P- Això arrenca, com està l equip?

TON- Bé, amb moltes ganes! Tots tenim ganes de començar els partits oficials i fer-ho de la millor manera possible!

P- Com preveus el partit contra el Vic?

TON- Com tots els que seran a l’Ok lliga. Partits competitius, en els quals detalls petits marcaran bastant la diferència i que si vols anar sumant punts has de cometre els mínims errors durant els 50 minuts.

P- Ja sabem que ets, per sobre, de tot un home d’equip però entendràs que hi ha molta gent que està molt il.lusionada amb el “RETON”!… com veus el re-debut?

TON- Jo també ho estic d’il·lusionat, però hem de ser conscients de què tots els equips s’han reforçat bé i que hem de treballar fort per il·lusionar encara més a tota la nostra  gent i d’aquesta manera anar engrescant-ho tot!

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *