EL COTXE FANTÀSTIC

Foto Oriol Sebrià

Aquesta pròxima temporada l’Igualada dependrà d’un cotxe.  Serà un Cívic, o un Corsa o una Califòrnia, això ja s’anirà decidint. El que és segur és que serà l’encarregat de portar la meitat de l’equip a entrenar. I a la tornada serà el vehicle de les sensacions que s’hagin encomanat en pista. Allà dins es començaran les jugades i s’acabaran els gols.  Es xerraran tàctiques i estratègies i se’ls farà un repàs als rivals… Allà, entre 4 rodes, es riuran les anècdotes i quan calgui es suavitzaran els “piques” de tota bona sessió d’entrenament… Allà es farà equip.

L’IHC tindrà, per tant,  una adaptació osonenca del “cotxe fantàstic” amb 4 jugadors que també voldran ser fantàstics aquest any: Oriol Vives, Elagi Deitg, Sergi Pla i Marçal Casadevall.

P- Marçal, amb un sol cotxe portem mig equip…

M.CASADEVALL- Si. Sembla que podrem anar-hi els 4. L’Oriol em sembla que algún dia de la setmana, depèn de quan juguem, algún dia es quedarà per a quí, però gairebé sempre crec que anirem els 4. I això és una cosa important per nosaltres . No ho sembla… però les despeses baixen molt si comparteixes cotxe. I sempre és molt millor anar acompanyat que sol. Jo porto molts anys voltant per l’hoquei i gairebé sempre her anat sol i et puc dir que quan vas acompanyat és més divertit…  i l’equip ho nota això. Per acabar de fer pinya. I més si som 4 que és una part important del grup… suposo que això ajudarà que el grup es vagi integrant millor.

P- Precisament això de fer pinya és la feina principal que teniu ara, perque tots sóu nous…

M.CASADEVALL- És el gran repte que tenim. El de fer equip, el de fer grup, de ser companys de veritat… ara som coneguts, amistats, ens coneixem de molts anys de les pistes … aquí hem jugat tots contra tots, o com a companys o com a rivals, hem tingut tots els rôls, i ara falta fer l’equip. Que ens entegem dins de la pista sobre tot i fora d’ella evidentment Quan t’entens fora d’ella és molt més fàcil entendre’s dins Crec que ja hem posat les bases per aquest objectiu. I pel tipus de nois que hi ha crec que ho aconseguirem bé!.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *