D.CARLES: TINC 21 ANYS I NECESSITO JUGAR

D.CARLES 22P- Al final te’ns vas a fora.

D.CARLES- Si. Me’n vaig a Suïssa per tenir minuts. Tinc 21 anys i necessito jugar, ja sigui a l’OK Lliga o en alguna altra competició. A Suïssa hi he trobat una gran combinació d’hoquei, idiomes, estudis i nivell de vida i crec que pot ser molt bó de cara el meu futur.

P- I perque el Diessbach?

D.CARLES- Vaig al RHC Diessbach perquè ells s’han interessat moltíssim amb mi, des del primer moment m’han posat les coses molt fàcils i s’han mostrat molt il.lusionats de tenir-me amb ells entre l’equip. Vaig anar uns dies allà per conèixer els jugadors, entrenadors i gent de l’entorn i em va agradar molt. Tenim un equip competitiu, amb jugadors que juguen a la selecció suïssa i brasilenya, i a més a més jugarem la CERS.

P- Que en saps de l’equip?

D.CARLES- De l’equip sé que són molt treballadors, amb un gran esperit competitiu i que tenen ganes que l’hoquei a suïssa sigui més important. El RHC Diessbach ha fet un pas endavant aquest any i hem fet un equip molt bó de cara la temporada que ve! 

P- No deus tancar portes a tornar…

D.CARLES- És clar que mai es tanquen les portes a tornar a casa, però ara mateix no hi penso. Tinc ganes de començar aquesta nova etapa i poder disfrutar de minuts i passar’m-ho molt bé allà. Ara sóc del RHC Diessbach i penso donar-ho tot, com he fet per l’Igualada HC, perquè aquest club sigui una mica més gran.

Per últim m’agradaria agraïr als companys aquests anys que he estat a l’Igualada HC, a tots els aficionats i gent d’hoquei que han confiat en mi. No m’hagués agradat marxar mai del club de la meva vida, però ho faig per seguir creixent com a jugador i com a persona! També vull donar una oportunitat a tots els jugadors jove de la base, com la que en el seu moment vaig tenir jo, de començar a entrenar amb el primer equip! Us trobaré a faltar molt a tots

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a D.CARLES: TINC 21 ANYS I NECESSITO JUGAR

  1. Paco Rubio diu:

    Molta sort des de Reus.
    Ser fill de Joan Carles com a l’ Edgar ser fill de Ramon Peralta us ha perjudicat més que ajudar.
    Anims

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *