EDGAR PERALTA FITXA PEL MIERES DE LA PRIMERA DIVISIÓ

EDGAREl primer equip del MONBUS IHC ha començat a preparar aquest dijous el partit de setzens de final de la Cers contra el Trissino italià. La notícia, però, l’ha protagonitzada el jugador del planter Edgar Peralta un cop s’ha confirmat el seu fitxatge, pel que queda de temporada, pel Mieres de la Primera Divisió Estatal. L’Edgar, porta tota la seva vida a l’IHC (va començar a la base del club l’any 2000, ara fa 15 anys), i ara accepta el repte de buscar minuts per crèixer com a jugador amb el somni de tornar.

P- Marxes al Mieres. Com ha anat tot?. Feia dies que estaves en converses?

EDGAR- M’havien trucat aquest estiu per fitxar a principi de temporada però vaig decidir quedar-me pel tema estudis i la il·lusió de tenir minuts amb el primer equip. A mig desembre em van tornar a trucar i ho vaig comentar als entrenadors (Cesc i David), al Manel Burón, al Ton i al coordinador per tenir la seva opinió i així acabar-me de decidir. Però tot estava condicionat pels estudis i fins aquest dimarts no em van confirmar que tenia plaça assegurada.

P- Quin equip t’hi trobes i que et demanen?

EDGAR- Els conec a quasi tots de les patxangues que faig allà a Astúries quan vaig de vacances. Ara han tingut una baixa important i necessiten un jugador de darrere.

P- Fas una mica el camí invers al teu pare, un dels mítics integrants del Dream-Team, Ramon Peralta, que va venir d’allà. I també hi deu ajudar que hi tens família a Asturies.

EDGAR-  Doncs sí, el meu pare va venir a Igualada amb la mateixa edat que tinc jo ara. I ara faig el camí invers amb la diferència que tinc tota la familia allà.

P- Hi vas per agafar minuts que aquí costen molt i amb la idea-somni de tornar?

EDGAR-  La idea és agafar els minuts que no he pogut tenir aquí per seguir creixent com a jugador i poder tornar algun dia a casa per jugar a l’OkLliga, que és el meu somni.

També vull agraïr a tots aquells que han format part de la meva carrera esportiva a l’IHC, companys, entrenadors, als nens que he entrenat, als directius, coordinadors i sobretot a la meva família, que m’han ajudat a créixer com a jugador i com a persona. I a tu, Kílian, per la gran feina que fas per aquest club.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a EDGAR PERALTA FITXA PEL MIERES DE LA PRIMERA DIVISIÓ

  1. Toni diu:

    Ramon Peralta quins bons records

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *