ENTRENAMENT I ASSEMBLEA, A 10 PASSES

El MONBUS IHC ha concentrat la seva essència com a club en les 10 passes que separen la pista de la sala d’actes de les Comes. A la pista els de Francesc Monclús han fet el segon entrenament de la setmana. Una sessió preparatòria positiva, centrada en definicions d’atac i treball defensiu, amb les baixes d’Egdar Peralta i Roger Bars. A la sala d’actes el club ha viscut una de les assemblees més tranquil.les dels últims anys. El periodista Aitor Centelles ha resumit les xifres més destacades d’aquesta assemblea amb el president del club, Manel Buron.

P- Assemblea plàcida.

M.BURONSi, si. Molt plàcida. Per una banda et satisfà que tothom trobi tant bé tot allò que se’ls porta a aprovació però també preocupa la poca gent que ha vingut avui  comparat amb els anys anteriors.

P- Entre els elements més destacats que s’han explicat, el del prèstec d’una empresa igualadina a un interès molt baix que ha permés liquidar, o tenir acordat per liquidar, tots els ex-jugadors i ex-entrenadors de les temporades 2009-2010 i 2010-2011.

M.BURONSi. I amb una quitança important també per part dels afectats. S’ha de destacar. Preteníem amb això treure’ns aquesta llosa que s’anava arrossegant , fins i tot amb algunes denúncies pel mig. Ara tenim el deute controlat, amb un crèdit que s’està acabant de pagar, amb un pagament ajornat d’un cas amb la seguretat social i aquest crèdit molt baix i amb una carència mentre coincideixi amb l’altre crèdit.  Tot això per intentar deure només a 2 o 3 i no a 50. Hem trobat una col.laboració molt important per al 95% d’aquesta gent a la que se li deu diners . Molts ja ho tenen cobrat i liquidat.

P- El 5% que falta és només d’un jugador, deieu?

M.BURON- Si. De fet també amb el Dani Rodríguez, amb qui ja hem parlat i sembla que hi haurà acord, i amb l’Edu Fernàndez, amb qui els actes de conciliació no han anat igual. Personalment ja l’he trucat i espero que algun dia em torni la trucada i intentar arribar a aquest acord. Amb les mateixes condicions dels altres que no deuen ser tant dolentes quan tots les han acceptat. Molesta una mica perquè en el seu moment quan ell va voler marxar tenia contracte en vigor i el club no li va voler cobrar la clàusula de rescissió perquè enteníem que ja arribaríem a un acord i de moment no n’hi ha hagut.

P- Notícies positives. La temporada passada es va acabar amb un superàvit de més de 7.000 euros.

M.BURON- Si. Això vol dir que s’han gastat 3000 i escaig euros menys dels que s’havien pressupostat i que s’ha ingressat uns 3 mil i escaig euros més dels que s’havien previst i això dona aquest saldo positiu. Que ha ajudat a cobrir deute. Això demostra que s’ha fet una molt bona gestió a nivell de club. Molt curós en la despesa i en els ingressos s’ha aconseguit una mica més. Esperem seguir en aquesta línia tot i que per aquesta temporada s’ha presentat un pressupost amb -14 mil euros a dia d’avui. Hi ha previstes més despeses que ingressos però intentarem compensar-ho.

P- El tresorer ha explicat que les despeses per aquest any seran una mica més de 296 mil euros (ha afegit que és difícil baixar dels 300 mil)  i els ingressos ens 285 mil … amb 14 mil de diferència però que creieu que els aconseguireu.

M.BURON- Si, Baixar dels 300 mil és impossible tenint en compte que el primer equip està disputant la màxima categoria, amb despeses federatives, amb competició europea… i això tenint en compte que l’equip a nivell de remuneració ja és un dels més barats que hi ha. Però  hi ha despeses fixes, 14 equips de base, secció de patinatge… l’administració… baixar dels 300 mil és molt difícil. Recordem que venim d’un pressupost de més de 600 mil quan vam arribar al club, Portem 3 anys baixant a més de la meitat. 60 mil ja són només per jugar els equips  i ja és un 20% del total .. només per posar els equips a jugar. Aquesta temporada ens ha deixat Tradegrup i la quantitat eren 15 mil i més o menys vé d’aquí. Estem fent gestions per intentar arreglar-ho. Ens veiem capacitats per cobrir aquesta xifra i presentar fins i tot un mínim superàvit.

P- Les temporades 2007-2008 i la següent el pressupost era de més de 700 mil euros. Ho hem anat baixant i ara ja no es pot més no?

M.BURON- Si. Era una altra época. No hi havia tanta crisi. Hi havia empreses constructores que podien ajudar… També hi havia la bondat de qui estava al front del club  per posar-hi el que faltés i poder ajudar a tirar endavant l’IHC. I els pressupostos eren molt alts, segurament els sous estaven inflats pel que pot generar l’hoquei,. Ara el club està capacitat per afrontar només aquesta despesa. És el mínim per anar funcionant, sense grans despeses i sent molt austers i modestos. Si tinguéssim més ingressos publicitaris o més socis com a la dècada dels 90 (ara en tenim 300) podríem dedicar més recursos a altres aspectes del club o del primer equip.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a ENTRENAMENT I ASSEMBLEA, A 10 PASSES

  1. Ex-seguidor diu:

    Senyors de ľ Igualada, el sr. Buron els està enganyant vilment. No és cert que hagi arribat a cap mena d’ acord amb els jugadors a qui es deuen diners, per tant, els judicis continuen endavant.
    Per cert sr. Buron, no es veritat que aquests jugadors a qui deuen diners siguin uns peseteros i que no els importi res més que la seva butxaca. El què si que es certes que vostè és un pocavergonya i un mentider, que va enganyar a una sèrie de jugadors i ara els vol fer passar com si ells fossin els dolents. Em fa fàstic sr. Buron. Ha convertit un històric de l’ hoquei en una miseria patética. Ho sentó molt per la gent d’ Igualada, però el millor que poden fer es desfer-se el mes aviat possible d’ un desgracia com vostè.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *