EL JUGADOR JÚNIOR, ARNAU FIGUEROLA, OPERAT AMB ÈXIT DE L’ESPATLLA

X FIGUEROLAEl jugador del planter de l’Igualada HC, Arnau Figuerola, ha passat aquest dimecres per quiròfan per solucionar un problema a l’espatlla (curiosament la mateixa lesió que Nil Garreta). L’Arnau l’han operat a l’Hospital de Vilafranca. La intervenció l’ha dirigit el doctor Ballabriga i ha estat un èxit. En principi aquest dijous ha de rebre l’alta i anar cap a casa. Després estarà amb el braç immobilitzat un mes. Un cop passat aquest temps arribarà l’hora de la recuperació per poder tornar quan abans millor a les pistes.

Arnau Figuerola ha jugat aquest any en els equips júnior (que s’ha quedat a les portes del campionat de Catalunya) i sub-23 (que ha acabat subcampió de la Copa ACHP celebrada a Sant Hìpòlit de Voltregà), tot i que per la lesió s’ha perdut el tram final de la temporada.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a EL JUGADOR JÚNIOR, ARNAU FIGUEROLA, OPERAT AMB ÈXIT DE L’ESPATLLA

  1. Reñé Rigodón diu:

    Qué gran doctor es el Dr. Ballabriga!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *