IHC 8 – ALCOI 1. UN MAMBO PER TANCAR UNA FERIDA

L’Hormipresa Igualada ha golejat aquest dissabte a l’Enrile Pas Alcoi i d’aquesta manera ha deixat ja tancat definitivament el partit de la primera volta. De fet s’ha recuperat el gol average. Els jugadors volíen treure’s l’espina d’aquella derrota i ho han fet a base de gols. Molt sintomàtica la broma que feia al final del partit el capità ocasional avui de l’IHC Pep Torras. "Hem passat l’eliminatòria". És evident que el més important avui eren els tres punts però els jugadors teníen molt present aquell 7 a 1 i volíen convertir-lo en anècdota del passat. I finalment ho han aconseguit. És cert que a l’últim sospir (faltava un segon per acabar), però també ho és que els jugadors de Folguera podríen haver aconseguit encara una golejada més àmplia.

Del partit en quedarà també l’eficàcia d’Edu Fernàndez. 8 remats a porta, 6 gols i un tir al ferro. Unes estadístiques extraordinàries. Aquest 26 de Febrer també serà especial per un noi de la casa, Joel Montiel, que ha estat l’últim de debutar a l’OK lliga amb la samarreta arlequinada. De fet l’Albert ha pogut donar molts minuts a homes que habitualment no en disposen de gaires com Freddi Hinojal o Néstor Ràmirez. De fet els últims 2 minuts l’equip ha estat un Baby-IHC amb l’Edu com el més veterà en pista.

La primera part ha acabat amb un clar 4 a 0 a favor dels igualadins. L’Edu ha fet els dos primers gols. El primer al minut 7 d’un remat exterior a l’escaire dret de la porteria d’un vell conegut, Jordi Mellado. En el segon l’Edu ha aprofitat una assistència interior de Montferri per resoldre amb molta velocitat. En un minut l’IHC havia pràcticament sentenciat. El 3 a 0 l’ha fet Busquets després d’una bona assistència de Torras al minut 20. I a dos pel descans l’Edu ha fet el hat trick de la primera part (a la segona en faria un altre) després d’una transició en jugada assajada que ha començat Montferri.

A la segona part els alacantins han intentat apretar per tornar-se a posar dins del partit. Marín ha aprofitat un rebot després d’una bona aturada de Bargalló per fer el 4 a 1. Era el minut 3. I un minut després els àrbitres, Carrote i Sanz, han marcat una falta directa contra l’IHC que un Oriol una vegada més sensacional ha aconseguit aturar. Ha estat la primera de les faltes màximes que han assenyalat els àrbitres en aquest tram inicial de segona part. Al minut 5 una falta directa a favor dels igualadins que el Baba ha enviat fora. Al minut 6 un penal que l’Edu ha enviat al pal després que desviés Mellado. Si aquí la sort no l’ha acompanyat, dos minuts després el davanter igualadí ha fet el seu quart gol de la tarda després d’una contra nascuda també d’un contratac de l’Alcoi. L’Edu ha definit molt bé i ha tallat de soca-rel la reacció dels visitants. Finalment l’IHC ha aprofitat una de les faltes màximes assenyalades pels àrbitres. La "Bomba" Torras ha transformat un penal que deixava els igualadins a només un gol d’igualar el marcador del partit de l primera volta. Ha estat l’Edu omnipresent en atac qui ha aprofitat una excel.lent jugada de Néstor Ramirez que ha encarat al porter i enlloc de rematar, ha fet una magnífica finta amb el cos i ha assistit l’Edu que només ha hagut de rematar. El 7 a 1 s’havia igualat. Quedaven 5 minuts i mig per intentar aconseguir el gol average. Calia fer un gol. L’Oriol ho ha posat més fàcil impedint el 7 a 2 amb una mà magistral com a resposta a un penal llençat per Christian. Però els segons anàven caient i semblava que tot quedaria en taules, quan a falta d’un segon un contraatac de l’Edu Fernandez l’ha desviat Marc Vergés al fons de la porteria. Era el mambo que el públic del pavelló ha cantant amb ganes. I l’Edu ha arrodonit el seu segon hat trik perquè els àrbitres li han concidit aquest últim gol a ell. D’aquesta manera el davanter igualadí s’enfila al capdamunt de la classificació de golejadors amb 26 gols, només superat pel Beto Borregan del Barça (a falta això si dels gols d’aquesta jornada).

A partir d’ara l’IHC entra en una autèntica marató, amb partit dimarts a Sant Sadurní, dissabte al Palau (de Lliga Europea). I la setmana següent arriba la Copa. Per sort sembla que els lesionats van fent camí en la seva recuperació. Tot apunta que Càceres podrà jugar contra el Noia i Cabestany probablement ho podrà fer a la Copa del Rei.

HORMIPRESA IGUALADA 8 (4/4) O. Bargalló, Torras (1), Montferri, Busquets (1), Edu (6), cinc inicial. Raventós, Hinojal, Ramirez, Montiel.

ENRILE PAS ALCOI 1 (0/1) Mellado, Carulla, Ros, Santiago, Altarriba, equip inicial. Marín (1), Vergés, Bataller i Roig (ps).

GOLS: 1-0 Edu (m 7’05), 2-0 Edu (m 8’05), 3-0 Busquets (m. 20), 4-0 Edu (m. 23). SEGONA PART. 4-1 Marín (m 3), 5-1 Edu (m 8’04), 6.1 Torras FD, 7-1 Edu (m 19’30), 8-1 Edu (24’59).

EDU FERNÀNDEZ

P- 6 gols. Recordes algun partit que hagessis fet tants gols?

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *