HINOJAL: ESTIC APRENENT UN TOU DELS CRACKS DE L’EQUIP

Sense temps per disfrutar de la golejada de dissabte contra l’Alcoi, els jugadors de l’Hormipresa Igualada tornen avui als entrenaments en una setmana trascendental. Demà partit de la OK LLiga contra el Noia, amb el tercer lloc de la classificació en joc, i dissabte al Palau Blaugrana contra el Barça en el primer matx-ball de cara a accedir a la Final Four de la Lliga Europea. La principal preocupació segueix sent el dit de Dàvid Càceres. El capità de l’IHC s’ha perdut ja dos partits i encara no és segur del tot que pugui jugar demà. Les absències de Càceres i Cabestany han provocat que Hinojal entri en les rotacions de l’equip i de moment ha tingut minuts en els últims tres partits de l’Igualada, Vic, Uttigen i Alcoi. En Freddi reconeix que està satisfet de poder jugar i mostra la seva determinació per aprofitar les oportunitats que li dona el tècnic.

P- Tres partits, bones estadístiques, potser l’únic que t’ha faltat és el gol. Però no ens hem d’obsessionar, no?

HINOJAL- No, no. No m’hi haig d’obsessionar però, vulguis o no, sempre hi penses. Quan fa temps que no jugues i et toca entrar a la pista, i més un davanter com jo, que vivim d’això, sempre et fa gràcia fer un gol. I és clar, el busques. Tant el dia dels suïssos com contra l’Alcoi vaig fer molts remats…i ostres no va acabar d’entrar. Quan no vol entrar, no entra . I això m’ho dèien al vestidor. Doncs res, continuar treballant encara més dur als entrenaments i que quan hagi d’arribar que arribi.

P- Precisament tothom diu que estàs entrenant molt bé. Que no es veu tant a la pista en els partits perquè no tens massa oportunitats però que treballes a l’engròs.

HINOJAL- Be. La meva feina aquí, només arribar ja us ho havia comentat en altres entrevistes, és treballar fort i dur, més que res per motivar els meus companys i per donar nivell a l’equip. Per ajudar els companys posant-los-hi les coses difícils als entrenaments i que això els serveixi per agafar un nivell alt no?. Jo seguiexo treballant. Hi ha dies que estàs millor i altres pitjor, però jo m’estic capficant molt en que encara haig d’apretar més, per creixer més, per apendre molt més d’aquests cracks que hi ha a l’equip. De fet estic aprenent un tou. I això. Seguir treballant i a veure si puc tenir oportunitat de jugar 5- 10 minuts, els que facin falta per ajudar l’equip. I esperar que es recuperin el Guillem i el David que són homes molt importants i els necessitem. De cara als pròxims partits i també la Copa del Rei hem d’anar tots al 100 per 100.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *