FREDDY A ITÀLIA

P- Freddy, al final te’n vas a Itàlia, al Roller Novara?

Freddy – Si, estic molt content. Ha estat una sorpresa. A mi sempre m’ha agradat molt la idea de marxar, i em seduia la idea d’anar a Itàlia. És una lliga que conec bé per l’Oriol. La veritat és que estic molt content de començar una nova etapa com a jugador i com a persona.

P- I com s’ha concretat tot?

Freddy – El Roller és un equip que necessitava jugadors i es van posar en contacte amb mi, amb l’ajuda de l’Oriol. Jo els vaig fer saber que m’agradava la idea d’anar-hi i ens vam posar de seguida d’acord. La veritat és que m’han demostrat que són gent sèria pel contracte que m’han ofert i totes les facilitats que m’han donat.

P- No era l’única oferta que tenies d’Itàlia, no?

Freddy – Si, L’hoquei Novara, l’altre equip de la ciutat, estava molt interessat, encara ho està em consta però vaig preferir anar al Roller per la serietat dels directius i perquè jugarem la Cers. Marxar d’Igualada i poder jugar competicions europees és molt important. Així em podrà veure molt gent.

P- I et podràs trobar a l’Igualada

Freddy – Si, si. Tot és possible en aquest món de l’esport, els sortjos són ben capriciosos. Només falta que marxis d’un lloc perquè et toqui. Ens va passar un mica amb l’Oriol, se’n va d’Itàlia i ens toca el seu gran rival, el Bassano.

P- I vas pensar que t’ho van dir?

Freddy – I tant. Hi vaig pensar totalment. Que en podia tocar.

P- I la sensació?

Freddy – Cap sensació estranya. Més aviat bona. Si ens ho mirem aixó podré venir a jugar a casa i potser podré demostrar tot el que no he pogut fer a Igualada.

P- Que ens saps del Roller ?

Freddy – Bé, sé que és un equip jove, nascut al 98. És un equip amb gent més jove, no d’aquells clubs amb tots el jugadors mítics. Aquí només n’hi ha 1 o 2 que fan pujar la mitjana. És un club que té ganes d’estar a dalt (aquest any han quedat quarts), i arribar al màxim de lluny amb la Cers. Per mi és tot un repte. Tindré molt pressió per adaptar-me ràpid i poder ajudar a l’equip. No em puc adormir, els haig de donar bons resultats. Ells tenen en molt bona considereció als jugadors formats a l’Igualada i jo haig de correspondre al que n’esperen de mi.

P- Deies que no hi ha jugadors veterans com a d’altres equips, pero algun si en teniu eh!

Freddy – Si i tant ! Hi ha l’Amato. Un jugador mític, veterà, que ha guanyat molts títols i que ha marcat un etapa a Itàlia. La veritat és que no sé com estarà, però espero que ens podrem entendre i podrem fer molts gols.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *