RAVENTÓS: SERÀ UN PARTIT AMB POCS GOLS

Els jugadors de l’Hormipresa Igualada segueixen preparant el debut a la OK Lliga de dissabte a les Comes contra el Liceo. Aquesta setmana, tret de dilluns, els entrenaments són bàsicament tàctics amb la vista posada en els sistemes de joc de l’equip corunyés que s’acaba de proclamar campió del torneig de Vigo, amb victòria inclosa davant del Barça. Monclús vol acabar de fonamentar la intensitat defensiva que desitja per aquesta temporada i també s’està potenciant el nivell d’efectivitat davant de porta per treure profit de la velocitat amb que l’equip juga a l’atac. Sergi Montferri s’està entrenant amb normalitat malgrat la seva lesió al dit petit de la mà esquerra i estarà a disposició de Francesc Monclús. El partit l’arbitraran la parella Garrote i Sanz.

A 4 dies del debut a la Ok Lliga parlem de les sensacions que hi ha dins del vestidor amb un dels homes a qui el Liceo se li dona més bé. Jordi Baba Raventós.

P- Jordi, com van els entrenaments aquesta setmana, l’última abans de començar?

RAVENTÓS- Doncs estem entrenant molt forts. És de les millors setmanes d’entrenament que hem fet. Hi ha molta intensitat, molta agressivitat. Hi ha ganes de començar i això es nota.

P- Entrenaments més tàctics que físics?

RAVENTÓS- Si. Físicament ja no carreguem. Ara fem més volum de partit i tàcticament repassem les últimes coses de fara al començament de la lliga. Dilluns vam fer encara una mica de físic. Després hem vist el video del Lideo i tot això…

P- I com has vist el Liceo.

RAVENTÓS- Com me l’esperava. Estàtic en atac, depenent molt del Jordi Bargalló, que és el que se la juga més. És un jugador que se’n va molt bé de cullera i és molt alt i és molt difícil d’aturar. I al darrera hi ha el Francesc Bargalló que cobreix l’esquena, amb la seguretat que els dona ara tenir el Jaumet.

P- Serà un partit de pocs gols?

RAVENTÓS- Si, jo crec que si. Em fa l’efecte que serà un partit de defenses, amb atacs bastant llargs. Hi ha dos molt bons porters. Ara, potser m’equivoco i hi ha molts gols. Però crec que no hi haurà més de dos per banda.

P- Per tant s’hauran d’aprofitar molt bé les oportunitats, no?, no es pot perdonar.

RAVENTÓS- Si, si. El més important serà defensar el màxim per no rebre gols i aprofitar totes les oportunitats que tinguem.

P- Aquesta pretemporada els gols han anat bastant repartits. És imprescindible que tot l’equip marqui, no?

RAVENTÓS- Home, clar. Tots els grans equips tenen més d’un o dos jugadors que marquen gols, ho fa tot l’equip. Tots hi hem de contribuir. Home, és normal que és normal que els de davant en marquin més, però ja hem vist que és tot l’equip qui ha de fer gols.

P- En aquest aspecte a tu la pre-temporada t’ha anat força bé (5 gols en 7 partits). L’any passat ja vas ser l’home amb més eficàcia de cara a porta en relació als minuts jugats. I a més el Liceo se’t dona bé. De fet el teu primer gol a l’IHC va ser davant dels corunyesos.

RAVENTÓS- Si, el Liceo se’m dona bastant bé. Cada any els he fet algun gol. A veure si continua la ratxa i puc marcar aquest dissabte també.

Per acabar dues notícies. El partit contra el Barça de la segona jornada es disputarà divendres i no pas diumenge com estava previst. Per cert l’equip blaugrana estrena sponsor. Sorly Discau substitueix Excelent. La segona notícia fa referència a l’hoquei base. Finalment ni Ton Baliu ni Jordi Casanovas han entrat a la llista definitiva de Catxo Ordeig per l’Europeu Juvenil de Quimper, França, pel qual havien estat pre-seleccionats.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *