L’IHC DEMANA LA SUSPENSIÓ DE VALVERDE I ROCA PEL CAS VIC

Cara i creu a l’actualitat de l’Hormipresa Igualada. L’equip ja ha représ els entrenaments de cara al pròxim partit, el dia 7 a les Comes contra el Shum. Francesc Monclús disposarà de 9 dies per preparar aquest partit. En contrapartida després n’haurà de jugar dos en tres dies, les dues últimes jornades, decisives per la classificació final de la primera volta i per tant també per la Copa del Rei. Aquesta setmana la plantilla del primer equip entrenarà de dilluns a dijous. I la bona notícia és que ja ho pot fer amb l’Edu Fernàndez. El màxim golejador igualadí ha pogut tornar a la dinàmica d’equip després de la lesió a la boca per l’impacte d’una bola. Això si, l’Edu s’ha entrenat amb casc i segurament també l’haurà d’utilitzar en els pròxims partits. De tota manera això no ha estat obstacle perquè s’entrenés al mateix nivell que els seus companys.
Mentrestant el club encara espera rebre l’annex a l’acta del partit de Vic, que els dos àrbitres Valverde i Roca, van amenaçar que escriurien però no als mateixos vestidors. Aquest fet el mal arbitratge i l’actitud provocativa dels àrbitres al tunenl de vestdors va provocar que l’IHC decidís protestar l’acta. L’Igualada ja ha enviat al president del Comité de competició la formalització d’aquesta protesta. El club a més demana la suspensió dels dos arbitres pels partits de la OK LLiga i una sanció disciplinària per la seva actitud de menyspreu a jugadors i tècnics al tinnel de vestidors. L’argumentació que fan els advocats de l’IHC va en dues línies. La primera la de la protesta de l’acta. Diuen els advocats que a l’acta només hi posa "sigue anexo", sense fer cap referència al seu contingut. A més s’afegeix que en qualsevol cas els annexes poden complementar una acta però mai substituir-la. Quan el capità en va demanar informació, se li va negar i això suposa una indefensió. Per això l’IHC va decidir protestar l’acta. L’escrit de formalització d’aquesta protesta també explica les jugades conflictives de l’últim minut de partit, els dos penals clarament sancionables amb el reglament a la mà i constatables amb el visionat del partit, i acaba denunciant l’actitud de Roca i Valverde quan els jugadors ja al tunel de vestidors els en van demanar explicacions. Van tractar jugadors i tècnics amb menyspreu adoptant una actitud provocativa i totalment inapcetable, diu textualment l’escrit. Per tot això es demana que Valverde i Roca siguin suspesos de dirigir partits de la Ok LLiga per la seva escassa preparació tècnica i la seva incapacitat per aplicar el reglament i que també siguin sancionats disciplinàriament pèr la seva actitud cap als integrants de l’Hormipresa Igualada.
Com es pot comprobar la terrible actuació arbitral a l’Olímpic de Vic segueix marcant el pols de l’actualitat a les Comes més de 72 hores després.Ara cladrà esperar que no siguim víctima dues vegades del mateix arbitratge. La 1ª, a la pista, impedint-nos de tenir dos penals per intentar empatar i la segona als despatxos amb sancions injustes, per un annex del que encara no se’n sap res.
P- Edu, encara plana l’ombra dels desastre arbitral de divendres, oi?
EDU- És que com a mínim havíem d’empatar. Vam tenir una mica de mala sort en els dos gols, sobre tot en el segon. I al final hi van haver aquell parell de jugades més que conflictives que els àrbitres no van voler veure. Per això m’ha agradat poder-les veure en vídeo.
P- I tu com estàs de la teva lesió?
EDU- Millor. La inflamació va baixant. Fins el 15 de desembre portaré una fèrul.la a les dents per protegir-les i després en veurem l’evolució. De moment m’entreno amb casc i ja veurem quan temps l’haig de portar. Ja hi estic una mica fet perquè ja el vaig haver de portar un altre cop. Et priva una mica la visió lateral i també l’horitzontal cap a sota, però en canvi pots entrar més fort en la lluita per la bola. Bé, ja ho veruem…

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *