L’HORMIPRESA IHC ENTRE COMITES; ÀRBITRES I RECURSOS

Finalment s’ha rebut a les oficines del club l’annex que els àbitres de l’últim partit contra el Vic van amenaçar que escriurien, però no dins del pavelló, per fer-hi constar el que consideraven que havien estat incidents al tunel de vestidors després del xiulet final. El text argumenta que van rebre crits en aquesta zona de l’expedició igualadina, encapçalats primer pel tècnic Francesc Monclús a qui van seguir alguns jugadors i que va rematar el preparador físic Ivan Olvera. El Cesc i l’Ivan són els únics que s’identifiquen, cosa important de cara a possibles futures sancions. De fet amb qui més s’esplaien és amb l’Ivan Olvera de qui citen alguna de les seves expressions (sou uns cagats, no heu tingut collons…). L’annex acaba dient que tot el grup va mostrar un fort menyspreu cap a ells. No citen en canvi que, segons la versió dels jugadors, van ser els àrbitres els que més van escridassar-los i en realitat qui els va faltar al respecte.

El club ja prepara un escrit contra aquest annex. La línia de defensa serà d’entrada denunciar un defecte de forma. L’annex està firmat només per un dels dos col.legiats (Valverde). El motiu que s’adueix en el mateix escrit és que es tracta d’un "motivo lógico. No puede firmar porqué tiene su residència lejos de la Federación". L’IHC argumentarà que un annex firmat només per un dels dos àrbitres no té validesa, com tampoc en tindria una acta d’un partit. Per això demanaran que s’invalidi. Això a més de la definició absolutament parcial i desenfocada del que hi va passar.

De tota manera no es pot confiar massa en el concepte de justicia i equitat que tenen els estaments federatius. I més després d’haver rebut també avui , la ressolució del recurs presentat per l’Igualada contra la sanció de 600 euros per aquell incident amb Del Amor al partit contra el Noia. Com recordareu el jugador de l’equip cavista, emprenyat per la targeta blava que acabava de rebre va voler picar contra la tanca amb l’stick amb tant mala fortuna que va impatar al cap d’un membre de la mesa d’anotacions, representant per cert de l’equip visitant, que va haver de ser atés per l’equip mèdic de l’Ihc. En el retrocés d’aquest cop l’stick va estar a punt de picar sobre un espectador que estava a la primera fila de la grada i aquest en legítima defensa va empentar el jugador per evitar rebre el cop. Doncs ara, el Comité d’Apel.lació desestima el recurs i manté la multa i a més l’advertiment de suspensió. Per acabar-ho d’arrodir varia la línia d’argumentació. La primera sanció era perquè una persona no autoritzada havia pogut accedir a la zona de banquetes i de la taula d’anotació (cosa incerta com es pot veure al vídeo del partit, que els integrants del comité asseguren haver revisat). I ara l’argument és que es va coaccionar al jugador del Noia amb una "agressió". El club disposa de 15 dies per presentar un altre recurs davant del Comité de Disciplina Esportiva i ja ha avançat que l’ha començat a preparar.

Mentrestant l’equip segueix preparant el següent partit de la Ok LLiga, traslladat a la setmana que vé, contra el Shum. Un partit que vistos els resultats dels partits ja jugats (4 a 3 del Reus al Vilanova i 1 a 4 del Vic a Sant Sadurní) s’ha convertit en el més decisiu fins ara de la temporada. Un partit que s’ha d’intentar guanyar perquè suposaria la classificació matemàtica entre els 4 primers a final de la 1ª volta, fet que garanteix ser cap de sèrie a la Copa del Rei, amb tot el que això suposa. Aquest dimecres els jugadors no han tocat patins, han fet un entrenamnet de bambes, amb un treball compementari. I amb berenar inclós pagats pels encarregats de suport a l’equip durant la setmana. El tècnic Francesc Monclús, per la seva banda va aprofitar els partits avançats a la jornada d’aquest cap de setmana per poder "espiar" el següent rival després del Shum, el Vilanova. Mentrestant el Shum jugarà aquest dijous un amistós contra el LLeida, aprofitant la pausa perquè tenen dos dels seus jugadors, Bancells i Soler ,al Mundial sub-20 a Malargüe, Argentina.

I per acabar com hem començat, tornant a parlar dels àrbitres, ja se sap la parella arbitral per aquest enfrontament contra l’equip que entrena l’ex-jugador de l’IHC, Quim Lòpez. Es tracta d’Aragonés i Rovira.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *