MONCLÚS: HEM DE TROBAR LA CONTINUITAT

Sergi Montferri segueix sent la màxima preocupació del tècnic de l’Hormipresa IHC, Francesc Monclús. Tot i que tornarà a equipar-se, la realitat és que es quedarà a la banqueta i la seva participació en el partit contra el Noia està pràcticament descartada. L’evolució de la seva lesió al menisc no està sent la que s’esperava i a les pròximes hores es decidirà si s’opta per fer-li una artroscopia. En cas de ser necessària la intervenció Montferri estaria un mes de baixa i es perdria les semifinals de la Cers i la fase final de la Copa del Rei. De moment Monclús ja ha confirmat que a l’Ateneu Agrícola repetirà el cinc inicial del partit contra el Blanes, amb Raventós fent parella defensiva amb Càceres. Els jugadors de l’IHC han fet aquest dilluns l’únic entrenament possible abans del partit contra el Noia, previst per 2/4 de 10 amb arbitratge de Ribó i Roca. La plantilla ha fet anàlisi del joc del Noia i després ha fet un entrenament suau amb patins. El tècnic igualadí és conscient que s’entra en una setmana decisiva(amb les semifinals de la Cers) però no vol que l’equip es distregui del primer compromís que és el partit contra un Noia a l’alça.

P- Content del partit de disssabte, no?

MONCLÚS- Si. si. Sobre tot perquè vam tenir el tempo del partit controlat. I vam ser molt efectius. A la segona part vam arribar 13 vegades i vam fer 5 gols. L’Edu en va fer dos, el David seguiex en ratxa. El Jordi va fer un gran partit. Vam deixar la porteria a zero. Tot l’equip va estar bé.

P- A l’entrenament heu parlat del Noia, no?

MONCLÚS- Si. És un equip que va a l’alça. Que ha canviat molt del principi quan de 9 partits a casa només en van guanyar 1. Ara està anant cap amunt com el Blanes i nosaltres ho hem d’intentar aprofitar. Si ho sabem trencar els podem fer mal i podem tenir opcions de guanyar que és el que va passar amb el Blanes.

P- Un Noia que a casa seva, però, ara és difícil de sorprendre.

MONCLÚS- Si, a casa són forts, juguen durs i agressius. Han trobat un cinc inicial molt fort i juguen molts minuts. ja no fan tants canvis. I estan a gust. Es veu. És un equip veterà.

P- I com s’ha de plantejar un partit amb aquestes característiques?

MONCLÚS- Hem de fer un joc tranquil, amb molta paciència. Hem de tenir com els últims dos partits molt compromís defensiu. Potser no ser tant vius en les transicions i mirar de de tenir el control del partit. És una mica com hem de jugar ara a fora de casa. Això vol dir que igual podem fer un 2 i 2 en alguns moments, per després adecuar-ho a d’altres sistemes de joc. Depen de qui hi hagi a la pista, també.

P- Som en una setmana de les que es poden qualificar de decisiva.

MONCLÚS- Si, és una setmana important però si mirem més enllà podem pecar de poca atenció al primer partit. El que hem de fer és anar a Barcelona amb una bona referència dedl partit del Noia. Això si que pot ser útil. Al final de l’entrenament els he dit això als jugadors. Que hem d’intentar trobar continuitat en el nostre joc. Que hem d’aprofitar que venim de fer dos bons partits per intentar fer-ne un tercer. La continuitat és bàsica per poder acabar sent un gran equip.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *