UNA OCASIÓ DE GOL PER MINUT. GARANTIDA LA CREACiÓ ARA FALTA DEFINIR

La plantilla del primer equip del PROINOSA IHC ha fet aquest dilluns el primer entrenament de la setmana. Monclús ha disposat finalment de tots els jugadors perquè el capità David Càceres ha preferit ser amb els seus companys tot i que tenia permís de l’entrenador per descansar un dia més després d’un cap de setmana molt dur per la mort de la mare de la Nuria, la seva dona. Durant la sessió de preparació el tècnic de l’IHC ha fet una evaluació del partit de dissabte contra el Vigo. La valoració ha estat positiva en termes generals (es va fer una bona segona part, no es van cedir contraatacs) però alhora s’ha incidit molt en la necessitat de no seguir desaprofitant ocasions. Amb el 3 a 1 es van poder marcar 5 o 6 gols (Monclús ha utilitzat les estadístiques per reforçar els seus arguments i les xifres són inquestionables: 10 oportunitats de gol clares en 10 minuts, a 1 per minut). Pel tècnic la seqüència és clara: No aprofites les oportunitats, no sentencies i al final acabes patint. Precisament en aquest punt s’ha destacat especialment les errades defensives dels últims minuts (la defensa va estar massa tova, cedint massa espais i no tancant els rebots). De tota manera la sensació generalitzada, tant de tècnics com de jugadors, és que tot plegat són detalls que cal pul.lir i que s’ha de mantenir la paciència perquè d’ocasions se’n creen i els gols acabaran arribant.

Al mateix temps que l’IHC ha fet una anàlisi del partit de dissabte contra el Vigo (dimecres hi haurà sessió específica de DVD) també ja s’ha començat a definir joc i objectius de l’enfrontament contra el Vilanova, el pròxim rival a la Ok LLiga. "Un equip molt fort, en paraules del mateix Monclús, amb una defensa agressiva, amb qualitat individual en homes com Boira i Ros i que venen de guanyar a La Corunya amb la qual cosa tindran sensacions molt positives". Durant la setmana s’intentaran trobar les fórmules necessàries per combatre tot això i per donar continuitat a la imatge oferta durant bona part de la segona meitat contra el Vigo.

Per cert, parlant d’imatge. La del club ha quedat molt reforçada gràcies al magnífic stand que l’IHC ha tingut aquest cap de setmana a la Fira d’Igualada. Ha estat, sens dubte, un dels més el.logiats d’aquesta edició.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *