BUSQUETS: CONTRA EL TENERIFE VAM TREURE L’ESPERIT DE LES COMES

Els jugadors del PROINOSA Igualada tornen aquest dijous als entrenaments després de la victòria molt treballada de dimarts a la OK LLiga contra el Mataró que ha ajudat a tranquilitzar una mica al vestidor. La plantilla igualadina prepara ja el debut a la Cers contra l'equip francés del Saint Omer dissabte a les Comes a 2/4 de 8, amb arbitratge del suís Mark Lewis. El saint-OMer arribarà a les Comes després d'haver golejat al Saint-Brieuc per 8 a 0 amb 5 gol de Lionel Savreux, 2 d'Henry Girec i 1 de Nicolas Guilbert, que és el màxim golejador de l'equip amb 8 gols, molt lluny del català David Plaza, del Ploufragan, que en porta ja 19. Ara mateix el Saint-Omer és quart a la classificació amb 19 punts a 4 del líder que és el Ploufragan, amb 41 gols a favor i només 15 en contra. Unes estadístiques millors que les de l'IHC que de tota manera ha recuperat el balanç de gols (31 a favor- 29 en contra). Més enllà però de les xifres el més destacat de l'equip va ser l'esperit que va exhibir sobre tot en els moments més complicats del matx, arran del gol de l'empat dels visitants. A més del partidàs de l'Edu i l'Oriol, un factor determinant va ser la capacitat de contagi de caràcter que va exhibir l'elèctric, David Busquets que està en un moment dolç de joc.

P- En realitat a més de complicat va ser un partit molt físic, no?

BUSQUETS- Si, va ser un partit bastant dur. I és difícil jugar en la situació que estem… els nervis, la classificació, hi ha tensió i fins que no ens ho vam creure i hi vam posar tot el que cal posar, un parell de pebrots, forts en defensa i convençuts que faràs gol… i el vam fer no?  L'equip va estar treballant bé durant tot el partit, es va torçar amb l'empat, semblava que anessim a tornar a patir  però al final hi vam posar casta i ho vam tirar endavant.

P Molta eficàcia a la segona part, gairebé un 20% d'encerts quan ja semblava que no podíem superar la defensa que feien amb l'ajuda arbitral

BUSQUETS- Si, si. Vam apretar l'accelerador. Ells estaven molt tancats, ens costava col.locar boles dins, fèien molt bé els canvis interiors, i bé, vam treure l'esperit, que jugàvem a casa, al temps mort vam dir que hi haviem de creure, que estavem jugant a casa i que havíem de gunayar com fos.

P- Amb el teu gol, amb un punt de ràbia va semblar. Et vas fer amb el cos l'espai que no et deixaven els rivals i la vas clavar a l'escaire.

BUSQUETS- Si, si, si, si. Ja amb el 2 a 1 l'equip ha pujat una miqueta, s'ho ha cregut, s'ha tranquil.litzat bastant i aquell gol va ser amb ràbia, el vaig celebrar amb ràbia perquè no podia ser que de la manera tant bona que estem treballlant que en vagin així les coses. Espero que amb aquesta victòria agafem confiança i puguem tirar endavant.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *