VIGO-PROINOSA IHC. ELS JUGADORS VOLEN QUE LA GROSSA SIGUI EL SEU JOC

Nit molt curta pels jugadors del PROINOSA Igualada. A les 5 a les Comes, una hora més tard a l'aeroport del Prat. Vol a les 7.50 que surt una hora més tard. A les 11 a Vigo, hotel Hesperia.  Hora del partit. 9 de la nit. L'IHC havia anat molt d'hora al Prat per evitar precisament problemes de possibles overbookings, però la realitat és que també es volien  aprofitar les hores d'espera per entrenar al Pavelló de Bouzas. Bàsicament per provar el parquet i sobre tot les dimensions d'una pista que és més gran que la majoria (44 per 22). Però els igualadins no ho podran fer tot i que ho havien sol.licitat. El club gallec assegura que totes les hores estas ocupades. Una vegada més l'hoquei en la seva bessant menys homologable i que obligarà a l'IHC a improvisar sobre la marxa per aconseguir un bon tó físic dels jugadors. Tarrida, si més no, si que podrà comptar amb Jordi Bargalló. El "gegant tranquil" té encara algunes molesties a la barbeta on de resultes d'un cop va haver de rebre 5 punts de sutura. De fet més que a la barbeta on nota una mica de mal és a la zona del clatell. Fins i tot Bargalló va passar mala nit (de dimecres a dijous) i va haver-se de prendre un voltaren, De tota manera Bargalló ha tranquilitzat als aficionats. Assegura que tot que encara se'n ressenteix i té dolor a l'esquena ,farà un últim esforç per poder jugar aquest partit. Un enfrontament que serà l'últim del PROINOSA d'aquest 2006 i que coincideix amb la millor ratxa de resultats de tota la temporada. Un partit, per cert, que coincideix amb un dia de moltes esperances individuals i col.lectives: el de la grossa de Nadal. Els jugadors, però,  ja han avançat que lluitaran al màxim perquè la victòria no acabi convertint-se en una loteria. En tot cas apunten que el que ha de ser la grossa de veritat és el seu joc, en franca millora en els últims partits. Per la seva part el Vigo disposarà també de tots els seus jugadors per aquest partit que arbitraran curiosament el mateixos àrbitres que a les Comes, Garrote i Sanz.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *