LA COPA A IGUALADA

Finalment Igualada ha estat la ciutat elegida. La FEP acaba d'anunciar que Igualada acollirà la 65 ena edició de la Copa del Rei, que es disputarà el 6,7,8 i 9 de Març. La Copa és la competició més antiga que s'organitza a l'estat espanyol i  l'IHC l'ha guanyat en 2 ocasions -a LLoret l'any 92 i a Santiago l'any 93, totes dues enfront del Voltregà-. La Federació Espanyola argumenta la seva decisió en "l'enorme tradició esportiva de la població on l'hoquei patins té un protagonisme especial". Afegeix que "l'Igualada Hoquei Club ja té 57 anys, que en aquest temps ha fet una feina brillant de promoció i difusió d'aquest esport " i en destaca finalment que "el primer equip del club ha arribat a un palmarés inabastable per a molts equips amb 6 Copes d'Europa., 5 LLigues, 5 Supercopes d'Europa, 2 Copes del Rei o una Supercopa d'Espanya". En la decisió, la FEP també ha tingut en compte les instal.lacions de les Comes, que ja han acollit una Final Four de la Copa d'Europa.  En aquest sentit la web federativa, que és qui ha confirmat la notícia, destaca que el poliesportiu acollirà activitats paral.leles per promocionar l'hoquei en totes les categories i que per primera vegada a la història hi haurà una cermonònia d'inaguració de la competició.

Des del club la notícia s'ha rebut amb una gran satisfacció. Josep Maria Oller, vice-president primer, ha reconegut a la mevaweb que estan "molt contents, pel club i per la ciutat que s'ho mereix. La veritat és que s'havia presentat una molt bona candidatura. Ara haurem de treballar junt amb el Patronat d'Esports per fer-ho el millor possible a nivell d'organització. I esportivament intentarem fer allò que fa temps que no aconseguim que és arribar a la final. I ho farem amb el referent d'aquella Final Four Europea que tant bé va sortir en tots els sentits. A veure si això serveix per animar més a l'afició a l'hoquei".

També Joan carles, el tècnic de l'IHC que aquest dijous a la tarda ha conduit al seu equip a la victòria a Lleida per 2 a 4, mostrava una gran il.lusió per la possibilitat que ara se li obre a l'equip. "És un orgull per la ciutat i pel club. Que ens hagin triat demostra la importància d'Igualada per l'hoquei. Serà una oportunitat per demostrar tota la feina que estem fent, tot el que estem treballant, i també per fer gaudir al nostre públic. Sempre que es pot organitzar una competició d'aquest tipus acaba sent una gran festa. I més en un torneig com aquest, que és molt maco. Dels més oberts que hi ha i on sempre hi ha emoció. És una competició que m'agrada".

Pel que fa al partit, el cinqué de la pretemporada, el PROINOSA s'ha imposat  finalment al Lleida per 2 gols a 4, tot i que ha hagut de remuntar un 2 a 0  producte de dues errades inicials. El partit no ha estat tant bó com a Vic producte de la calor, del tipus de pista (parquet) i del mateix cansament dels jugadors en una setmana maratoniana. En qualsevol cas a falta de bon joc l'IHC hi ha posat capacitat de ressolució i ha acabat remuntant el resultat fins al 2 a 4 final, amb dos gols de l'Edu i 2 de Jordi Bargalló. Aquest dijous el tercer partit de la setmana, contra el Tenerife a Piera.

 

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *