PENDENTS DE NAVARRO, CONCENTRATS EN EL NOIA

El PROINOSA Igualada ha fet aquest dimarts el segon i últim entrenament pel partit de dijous a Sant Sadurní, mentre els jugador arlequinat Marc Navarro ha fet els seus primers dos gols amb Catalunya a la Copa Amèrica. El defensa barceloní ha estat titular en els dos partits de la selecció en el que és un  reconeixement al seu gran partit d'ahir contra l'Argentina. Els dos partits han acabat amb victòria  (10 a 1 contra Sudàfrica i 11 a 0 contra Colòmbia) i el Marc s'ha estrenat com a golejador en el segon d'aquests partits. Navarro ha fet el 2 a 0 amb un remat exterior sense angle i el 4 a 0 en una gran jugada individual, driblant un defensa en velocitat, encarant el porter i rematant per baix a la dreta. El pròxim rival de Catalunya seran els EE.UU.

Les bones actuacions del Marc a Recife han estat seguides amb atenció pels seus companys al vestidor de l'IHC que amb tota probabilitat el trobaran a faltar a l'Ateneu Agrícola. La seva absència i la de David Càceres impedirà fer les rotacions habituals i donarà responsabilitat i minuts a homes com Ton Baliu, que ha tingut bones actuacions cada cop que ha sortit a pista. Per cobrir aquestes absències Joan Carles ha convocat jugadors de la pedrera per poder fer els entrenaments. Dilluns va ser Pere Valles del Júnior B i aquest dimarts ha estat Joan Massoni de l'A.

L'entrenament ha arrencat amb una sessió de vídeo, com és habitual l'últim dia de treball abans d'un partit. Després els jugadors han fet uns exercicis d'escalfament per passar a treballar la coordinació de passis i desplaçaments, els talls de jugada amb remats finals a porteria i les finalitzacions de jugada. Després s'ha escalfat específicament als porters per poder disputar primer 2 partits en pista reduida i després 2 més en pista normal que han acabat amb un 3 a 1 i  un 2 a 1. I quan ja semblava que l'entrenament s'acabava, a demanda dels porters s'han afegit més remats a porteria i entrades d'1 contra porter. Una vegada més la plantilla treballa a l'engrós per intentar recuperar els bons resultats en una pista molt complicada on, de tota manera, l'IHC té més a guanyar que no pas a perdre. El partit començarà a 2/4 de 8 i l'arbitraran Prades i De la Hera. De moment aquest dimarts hi ha hagut pastís per l'Oriol Bargalló (acaba de fer 28 anys). Esperem que sigui un bon presagi del que pugui passar dijous.

Qui si que van aconseguir la victòria a l'última jornada van ser els dos equips femenins de l'Igualada HC. Les noies del DYSER Totgraf IHC A es van imposar a un reforçadíssim Cerdanyola per 4 a 2 i el B encara va obtenir un resultat més clar davant del Breda (4 a 1).

L'equip de Pirimera Divisió va jugar diumenge el millor partit de la temporada davant un aspirant al títol que arribava amb tots els seus fitxatges, entre ells la igualadina Clara Ferrer, que va marcar per cert, un dels gols de les visitants. Les igualadines es van avançar amb un 2 a 0 a la primera meitat obra de Maria del Moral i maria Diez. El 3 a 0 de Marta  Soler semblava sentenciar el partit però les del vallès es van atançar perillosament en el marcador amb dos gols. De tota manera les noies de l'A van saber jugar els últims 6  minuts amb la pressió d'un marcador tant ajustat i a la fi van poder aprofitar un contratac per marcar el 4 a 2 que els donava la victòria.

DYSER Totgraf IHC A  4 (2/2) Laura Balaguer, Marta Soler (1), Maria Díez (2), Anna Gil, Maria del Moral (1), Jordina Galan, Ivonne Copoví , Carla Calleja i Silvia Borràs.

Cerdanyola 2 (0/2) Beatriz Iglesias, Joaquima Gimeno, Clara Ferrer (1), Marta Fuentes, Daniela  Guerrero, Mònica Piosa, Marina Garriga Vanessa Daribo i Àngela Rodriguez. 

GOLS: 1-0 Maria del Moral (m 9), 2-0 Maria Diez (m 13)., SEGONA PART. 3-0 Marta Soler (m 3.07), 3-1 Clara Ferrer (m 9.30), 3-2 Vanessa Daribo (m 13.38), 4-2 Maria Diez (m 19).

 El pròxim compromís de l'IHC A serà dissabte a 2/4 de 9 a Sant Feliu de Codines.Mentrestant el DYSER Totgraf IHC B també va resoldre satisfactòriament el seu enfrontamnet amb el Breda. Les jugadores que entrenen Marta Soler i Maria Diez van ser molt superiores a les rivals (a la mitja part ja dominaven per 3 a 0) . El Breda va tenir sort de la gran actuació de la seva portera que va impedir un resultat més ampli. De tota manera Teresa Bernadas, la portera igualadina, també va tenir el seu paper destacat en la victòria amb dues aturades de mèrit en dues accions gairebé seguides d'1 contra 1 amb 3 a 1 al marcador. 

DYSER Totgraf IHC B 4 (3/1) Teresa Bernadas, Carla Calleja (1),  Raquel Bernadas (2), Mònica Morros (1), Sònia Morros, Esther Alamillo i Loide Egea.

CP Breda                   1 (0/1) Elena Marin, Estel Martínez, Estel Benavente, Neus Alsina, Laura Martí, Mònica Pradas (1) i Rosa M. Caparrós. 

GOLS : 1-0 Mònica Morros (m 4.39), 2-0 Raquel Bernadas (m 9.17), 3-0 Carla Calleja (m 19.21). SEGONA PART. 3-1 Mònica Pradas (m 4.49), 4-1 Raquel Bernadas (m 15.55). El pròxim partit del B serà diumenge a 3/4 d'11 al Pavelló de les Comes, però a la pista exterior coberta. El rival serà un nou arribat a la categoria, el Sant Cugat.  

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *