BALAGUER TORNA DESPRÉS DE LA LESIÓ

Mentre el primer equip del PROINOSA Igualada tanca aquest dijous una altra setmana de treball marcada pels problemes físics i mentre s’està a l’espera d’un diagnòstic definitiu sobre la lesió al canell de Marc Navarro, des de l’equip femení arriben notícies més positives. I és que la portera Laura Balaguer provarà aquest dijous de tornar-se a calçar els patins després de la lesió al menisc que li va impedir de poder disputar la fase final del Campionat d’Espanya a Burgos.

La portera del DYSER-Totgraf IHC va ser operada el passat 8 d’abril pel doctor del club, Lluis Cañamares. En total haurà estat fora de les pistes  45 dies. Aquest dilluns, però, es va acabar el mal son i va rebre ja l’alta mèdica tot i que haurà de seguir fent rehabilitació. "Aquest dijous ja provaré de patinar a veure que tal. Ara tinc tot l’estiu per enfortir el genoll i vull anar poc a poc. No em vull precipitar". Com explica la mateixa portera igualadina comença a arribar al final d’un llarg procés, "ara s’ha de veure com vaig patinat de peu i corrent. Poc a poc però espero que tot estigui bé. Tinc unes ganes de posar-me a la porteria…!.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *