JUGA CATALUNYA

El davanter Jordi Bargalló serà el representant del PROINOSA Igualada als dos partits que la selecció catalana juga aquest cap de setmana. El primer aquest dissabte a Capellades amb motiu de la celebració dels 50 anys d’Himel el patrocinador de l’equip paperer. El partit començarà a les 6 de la tarda i a la pista Bargalló es retrobarà amb Ivan Olvera, que va ser el preparador físic de l’IHC a la seva primera temporada al club.

Diumenge Catalunya s’enfrontarà al LLoret a la Jonquera amb motiu dels 25 anys del Jonquerenc. El partit es jugarà a les 6 i el Lloret tindrà l’absència de Raül Pelicano, el nou jugador del PROINOSA Igualada.

També la selecció femenina té partit aquest cap de setmana. Serà diumenge a Vilafranca. Catalunya jugarà contra l’actual campió d’Europa, el Vilafranca i ho farà amb dues igualadines a les seves files: Marta Soler i María Díez.

Un últim apunt d’hoquei, concretament del primer partit de la final de la OK Lliga. El FC Barcelona s’ha imposat al Reus per un contundent 7 a 0.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *