L’IHC A LA OK LLIGA FEMENINA


 
El DYSER-Totgraf IHC serà un dels 9 equips catalans que participaran a la nova OK Lliga femenina després de l’edició escapsada de l’any passat sense equips d’aquí. Ara caldrà veure com quedarà estructurat l’hoquei català amb l’arribada d’aquesta nova i potent competició.

Les igualadines començaran la lliga a les Comes jugant contra un altre dels clubs catalans que han entrat a la competició, l’Arenys de Munt. La resta d’equips catalans són el Voltregà, el Cerdanyola, l’Sferic de Terrassa, el Bigues i Riells, el Noia, el Vilanova i el Sant Cugat. Equips que intentaran prendre-li el títol al Biesca Gijon de l’ex-igualadina Marta Soler, actual campió de la competició. La primera jornada (encara sense data) d’aquesta OK Lliga és aquesta:

CP Alcorcón CP Claret

Sferic Terrassa – CP Voltregà

DYSER-Totgraf Igualada HC – CE Arenys de Munt

CE Noia – CHP Bigues i Riells

CP Vilanova – PHC Sant Cugat

Cerdanyola CH – CP Mieres

Santa Maria del Pilar – Biesca Gijón

De tots aquests equips, només 3 i cap de català, el Biesca, el Mieres i l’Alcorcón, seran els únics que podran participar a la Copa d’Europa, ja que la Federació ja va avançar en el seu moment que qui no participés en la primera edició d’aquesta OK Lliga femenina no podria participar en competicions europees.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *