PROINOSA IHC 7 – LLORET 5. REMUNTADA ESPECTACULAR

O "Remuntada galàtica" com suggerien, exhibint bon humor, els jugadors en acabar el partit (amb el sempre animador Jordi Creus al capdavant) conscients de la reacció descomunal que acabaven de protagonitzar superant un 2 a 5 en contra a falta només de 7 minuts i mig pel final del partit. Han estat 5 gols en poc més de 7 minuts, a 1 cada 90 segons. I sobre tot ha estat un espectacle que ha divertit extraordinàriament al públic que s’ha desplaçat en bon nombre a les Comes per assistir al quart partit de pretemporada de l’equip.

De fet, el nou reglament farà més fàcil que es puguin veure canvis de marcador com aquest perquè fomenta que hi hagi alternatives i intercanvis de cops. Però això no treu que els de Joan Carles hagin sabut sobreposar-se a un marcador clarament contrari, exhibint constància en el joc, confiança en el que estaven fent i una voluntat inequivoca d’anar a pel partit.  D’aquesta manera els arlequinats han superat alguns contratemps,  com la mala sort en alguns dels gols rivals o l’evidència que encara s’ha d’acabar d’afinar la punteria final (moltes oportunitats no aprofitades, entre elles 8 remats al pal) . La primera part ha acabat amb un 1 a 2 pels lloretencs tot i que l’IHC ha disposat d’un munt de bones ocasions de gol. A la segona el Lloret ha trencat el partit amb dos gols (un d’ells en pròpia porta) en mig minut i ha acabat situant un 2 a 5 en el marcador que semblava definitiu. Aleshores ha arribat al premi a la constància dels igualadins. Els gols han anat caient un darrera l’altre fins que Formatjé (amb un remat des de mitja pista) i Navarro han fet els gols que capgiraven el resultat i donaven la tercera victòria de la pretemporada al PROINOSA IHC. Tots dos equips han jugat força minuts a la segona part amb els segons porters (en el cas de l’IHC, l’Albert Lòpez ha jugat els últims 9 minuts i ha aconseguit mantenir la porteria a zero). Pel que fa als gols Enric Torner ha signat un hat trick (un d’ells en la continuació d’un llençament de penal que ha acabat resolent amb una acció de tècnica meravellosa, controlant el rebot, passant-se la bola per sota les cames i situant-la després a l’escaire), l’Edu n’ha marcat 2 i Navarro i Formatjé n’han fet 1 cadascun. Els igualadins han superat les 10 faltes (un dels gols encaixats ha arribat precisament del llançament del que ja es coneix com a doble falta) i després n’han fet 2 de la segona sèrie. El Lloret ha superat als igualadins en això i s’han quedat només amb 8.

Després del partit jugadors, tècnics i directius s’han reunit en un sopar d’equip. El pròxim partit del PROINOSA serà dijous també a 2/4 de 6contra el Lleida. Després del partit es farà l’assemblea anual de socis.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *