J.CARLES: NO VAM FER UN BON PARTIT PERÒ VAM TENIR ESPURNES DE GENIALITAT

El PROINOSA Igualada afronta una setmana de 10 dies abans de jugar el partit de la segona jornada a Vilanova amb la tranquil.litat que donen els primers 3 punts aconseguits dissabte contra el GEiEG. Sense obviar l’autocrítica que segur que la plantilla farà en la mesura necessària, la veritat és que l’equip va demostrar alguns detalls molt interessants, des de una concentració absoluta fins a algunes gotes d’hoquei d’altíssima escola. A banda d’això les notícies que arriben del Mundial sub-20 de Bassano del Grapa són també molt esperançadores. Enric Torner ha començat el campionat amb victòria i amb gol. El davanter arlequinat ha fet el quart gol de la victòria de la selecció contra Alemanya per 4 a2 . Aquest dimarts els d’Ordeig tindran jornada doble: a les 10 contra l’Uruguai i a les 6 de la tarda contra Colòmbia. L’equip s’estarà tota la setmana entrenant al màxim, intentant recuperar els lesionats Navarro i Lòpez i  amb una orella orientada cap a Itàlia.

P- Per fi vam poder començar amb victòria després de 5 temporades de no fer-ho. Més enllà del resultat com vas veure el partit?

J.CARLES-  Va ser un partit marcat per unes característiques molt determinades. Primer teníem unes baixes. Segona, davant teníem un rival incòmode i tercera era el primer partit de lliga, que sempre és complicat. Jo diria que no vam fer un bon partit, vam estar una mica precipitats, nerviosos, ens costava pensar a la pista, coses que ja tenim assumides, ens costava pensar… però en canvi hi va haver entrega, força… vam estar endollats tot el partit i després vam tenir espurnes de genialitat. Això és bó. Que quan no fas un bon partit puguis guanyar per 5 a 1. Per tant content pels 3 punts i pels gols. Enlloc d’un partit trabar aquest any les noves regles ens donen això.

P- Millor la primera part que la segona? Va semblar que a la segona s’estigués molt pendent de les faltes d’equip, de les superioritats, que si que vam aprofitar… de les faltes directes, que fins al final amb la genialitat de Formatjé se’ns havien entrevessat

J.CARLES A vegades em preocupa més el fet que les definim bé més que si acabem fent gol o no. Perquè el porter també juga i hi ha l’encert que puguis tenir. Alguna no la vam acabar de fer massa bé, però hem acabat fet un gol. I en les superioritats si, hem de millorar coses, però com a mínim vam tenir la paciència d’anar-ho a buscar i vam tenir el premi d’aprofitar-ne dues. És una mica el handicap que tens si tens un equip més defensiu, com el GEiEG. Per això estic content del nou reglament perquè va premiar a l’equip que va anar a buscar el partit. La segona part no va ser tant bona perquè anàvem 3 a 1, estàvbem a 1 falta de les 10 i això ens va condicionar uns quants minuts, de no estar tan tranquils perquè ells es podien posar 3 a 2. Bé, ens va faltar una mica de soltura i frecor de cap.

P- Ara tindrem 10 dies fins al pròxim partit, com ho aprofitaras?

J.CARLES- Treballarem normal fins divendres. El Marc esperem que dijous i divendres ja pugui entrenar amb normalitat i aleshores podrà fer 4 entrenaments abans de jugar amb nosaltres dimecres. Recuperarem l’Enric… Bé, i evidentment treballarem a partir del partit que vam jugar, mirant les coses que hem de millorar, i seguirem fent equip perquè, clar, només que hi hagi un jugador de pista nou condiciiona tots els sistemes, que en hoquei han de decidir-se en questions de segons.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *