EDU: HAVÍEM DE FER ELS 3 PUNTS SI O SI

La selecció júnior d’Enric Torner ha acabat primera de grup i imbatuda en la fase inicila del Mundial Sub-20. L’equip que entrena Catxo Ordeig s’ha desfet sense problemes de l’India per un contundent 19 a 0, i s’enfrontarà a Suïssa als quarts de final. Mentrestant els seus companys a Igualada s’han fet un panxot de còrrer. Els igualadins s’han estat 50 minuts corrent fora del pavelló de les Comes, cosa que ha deixat tothom força cansat. Segur que si algú ha vist la plantilla arlequinada fent aquesta marató particular haurà descobert al davant de tots un home que mai aixeca el peu de l’accelerador: Edu Fernàndez.

P- La que parlem de còrrer la victòria de dissabte era imprecindible per arrencar bé la cursa de la Ok LLiga, no?

EDU- Si, si, aquests 3 punts eren vitals. Els havíem de fer si o si. El partit sen’s va posar força bé i al final el resultat va acabar sent còmode. Els 3 punts ja els tenim i ara estem treballant ja pel següent.

P- Vàreu jugar millor a la primera, no?

EDU- Potser a la segona part no hi va haver un joc tant fluid, de passis i d’espais, potser vam estar més estàtics i això els va permetre defensar millor i que no hi hagués tants forats… així fins al final, fins que no vam tornar a tenir soltura i vam acabar un resultat prou ampli.

P- Dissabte vam aprofitar bé superioritats i en canvi ens va faltar efectivitat en faltes directes.

EDUSi, però, aixo és anecdòtic. En vam fer 2 de 3 i potser un altre dia no ens n’entrarà cap. Hem de treballar tots els aspectes, tant en l’efectivitat com en defensa per no fer-ne tantes . Ara tenim més d’una setmana per afrontar el partit de Vilanova i esperem arribar-hi més preparats que no pas al primer.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *