CAMPIONS!

El Petromiralles IHC benjamí s’ha proclamat brillantment campió de Catalunya en derrotar al Reus per 2 a 1 en la final del campionat que s’ha disputat durant tot el cap de setmana a les Comes. Els arlequinats, que havien eliminat en una de les semifinals al Vendrell pel mateix resultat, 2 a 1,  s’han imposat en la final gràcies a un molt bon joc. El partit, molt emocionant, s’ha decidit als últims instants amb un penal que ha suposat el 2 a 1 i que ha deixat la copa a casa i als benjamins convertits, per un dia, en el primer equip de l’entitat.

Els Toni Cervelló, Carlos Sebastian, Jordi Mendez, Adrià Sanchez, Bern Gabriel, Oriol Prat, Roger Bars i Alvaro Ferrando, acompanyats del tècnic Xavi Espinalt han exhibit un hoquei d’alt nivell,  han acabat el campionat imbatuts i a més de la Copa s’han guanyat merescudament el qualificatiu de millor equip del torneig. El president de l’ IHC, Manel Buron, ha tingut paraules d’agraiment pels equips participants i també pels aficionats que han seguit els partits i ha destacat el bon hoquei que s’ha pogut veure a les Comes durant els 3 dies del torneig: durant tot el campionat hem pogut gaudir d’un excel·lent nivell tècnic i tàctic per aquesta categoria. Aquí es demostra el treball dur que fan els entrenadors amb la mainada. Aquests petits són el planter de l’hoquei català del futur i l’hem de cuidar bé".

 

Els resultats de l’última jornada del campionat de Catalunya han estat aquests. 

1ª semifinal Roda 0 – Reus 1

2ª semifinal Vendrell 1 – IHC 2

7è i 8è lloc Andorra 5 –  Cadí 2

5è i 6è lloc Geieg 5 – Ripoll 3

3er i quart lloc Roda 8 – Vendrell 4

FINAL Reus 1 – PETROMIRALLES IHC 2

CAMPIÓ : IHC !!!

CLASSIFICACIÓ FINAL

Campió Igualada HC "A"
2on Reus Deportiu "A"
3er CP Roda "A"
4rt CE Vendrell "A"
5è GEiEG "A"
6è HC Ripoll "A"
7è Andorra HC "A"
8è CH Cadí

Els igualadins han estat els petits grans campions d’un diumenge en el qual han coincidit en l’alegria per un campionat amb el FC Barcelona sènior que ha guanyat per 4 a 1 al Vic a la final de la Lliga Europea. D’altra banda el Cerceda s’ha imposat al Vilafranca per 7 a 2, en un partit ajornat per culpa del núvol de cendra del volcà islandés. Amb aquests resultat els gallecs conserven encara algunes esperances de salvació.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *