NAVARRO: AQUEST ANY HEM DE SER UN BLOC MÉS QUE MAI

 

P- Tu que ets un jugador molt auto-exigent com valores la temporada que acabem de tancar?

NAVARRO- Bé, una temporada d’aquelles que acabés i n’has d’aprendre alguna cosa. Perquè les coses han anat malament. Hem de mirar de treure les poques coses positives que es puguin treure i intentar canviar el xip i començar de nou i fer tot el que no hem fet aquest any.

P- Parlaves de coses positives, una de clara és que has donat més força al teu renom, Màgic, amb partits molt bons. Potser el que ha de buscar ara l’equip és continuitat d’aquest joc, no?.

NAVARRO- Si, l’equip ha de jugar bé col.lectivament. No n’hi ha prou amb individualitats. Ni Màgic ni ningú. Hem de ser un equip. I la clau és aconseguir ser un equip. Aquest any ja teniem molt bons jugadors per ser-ho i per una cosa o l’altra no ho hem aconseguit… Hem d’esperar que l’any que vé funcioni.

P- Les perspectives per la pròxima temporada, els reforços, els nous tècnics… bona impressió?

NAVARRO- Si. El més important és que és gent que està disposada a treballar fort, com tots els que ens queden.

P- I entre els que es queden, un Navarro que passa a ser pal de paller del vestidor, per experiència, per veterania, per pes específic a la pista…

NAVARRO- Bé, si, però és el que et deia. Hem de ser un equip i obviament hi ha jugadors que porten més temps i hem d’ajudar als nous que arriben perquè s’adaptin el més ràpid possible, tot i que ja coneixen la casa força. Hem de fer un bloc més que mai i que ningú destaqui. Hem de fer un equip i més sent una plantilla curta.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *