EDU: ARA ENS ARRIBA LA NOSTRA LLIGA

 

Els jugadors de l’Igualada HC tornen aquest dilluns a la feina després de 3 dies merescudíssims de descans. 3 dies per recarregar forces físiques (expremudes al màxim per l’absència de l’Enric Torner) i també mentals (igual de maltractades després dels 3 partits del Tourmalet, d’una exigència màxima). Fet un cert resset els arlequinats tornaran a endollar-se al xip de la competició per preparar el desplaçament a Tenerife. I diem un "cert" resset perquè en cap cas s’ha d’esborar el passat que acabem de viure, perquè amb el bo i el dolent, ha deservir per seguir endavant.

P- Com a capità lectura dels últims 3 partits, potser més satisfets de l’últim?

EDU- Si. Vam sortir endollats des del principi, vam estar dins del partit en tot moment. No vam tenir fortuna de cara a porteria. Ells en van tenir més. També és cert que el Liceo va tenir moltes oportunitats. El Jaumet va estar molt bé. I al final, el seu porter també es va trobar algunes pilotes, un parell o tres al pal… i al final no va poder ser. També llàstima que no ens pitessin cap penal que n’hi va haver alguns perque hauríem tingut opcions d’empatar. Estem treballant contents tot i que 0 punts en 3 partits no és per estar satisfets però contra el Liceo vam recuperar la bona línia i ara ens venen 5 partits que són la nostra lliga. Haurem de jugar igual de forts i lluitar molt.

P- Aquesta és una Ok Lliga molt complicada i anar a la pista del Tenerife amb la situació que estan els canaris és encara més difícil, no?

EDU- La veritat és que tots els equips són de molt nivell, les pistes que hem de visitar són molt complicades… això està bé, és més animat i espectacular pels aficionats. I això fa que ens haguem de posar les piles per estar a tope perquè si no hi estem no serem capaços de guanyar partits.

P- Per cert, parlaves de penals… algún dia estaria bé que te’n pitessin algún no? L’últim, quan faltàven 7 segons, era penal?

EDU- Si!. Penal claríssim!. Si jo m’hagués tirat per intentar provocar-lo no m’estaria queixant encara ara.

P- I tu no et vas tirar.

EDU- No. No. La bola va quedar morta, el defensa havia quedat desplaçat. Jo arribava primera al rebot i em va agafar del braç, em va tirar cap enrere i em va fer caure. Però ja no és per aquesta jugada. És que no van pitar cap penal en tot el partit. Crec que n’hi van haver bastants. Hi ha dies que xiulen molts penals i rigurosos i altres dies que no en piten cap. Crec que el criteri arbitral s’hauria d’unificar.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *