ISAAC LARIOS: DEBUTAR AMB EL PRIMER EQUIP VA SER MOLT, MOLT ESPECIAL. VA SER UN SOMNI ESPECTACULAR

Després d’un cap de setmana en que “hem jugat” amb la nostra selecció al costat dels jugadors arlequinats Ferran Formatjé, Dani Rodriguez i del “mundialista” Edu Fernàndez, tornem a centrar-nos en l’actualitat de l’Igualada HC. Tot queda ara  l’espera que arribi el dia 30 i amb ell el final definitiu de la temporada, el club segueix treballant pel futur i per acabar de lligar els últims reforços per Ivan Sanz. Un futur immediat que passa per  l’IHC disputant la Copa de la Cers. La FEP ha fet oficial la llista d’equips que participaran en les competicions europees i
l’equip arlequinat ho farà a la històrica Cers al costat d’equips com Vilanova, Blanes, Alcoi i Vendrell, equip que debuta a Europa. La Lliga Europea la jugaran Liceo, Reus, Barcelona, Noia i Vic. Els equips tenen fins el dia 30 per inscriure’s a aquestes competicions.

I si parlem de futur qui millor el pot representar és el jove porter de la base Isaac Larios. Parlem amb ell just el dia que acaba de fer 18 anys. Analitzem la primera temporada al club d’aquest “gran porter gran ” (1’85 d’alçada i 94 quilos de pes) que tot i ser juvenil va ajudar a
l’equip júnior a fer un gran campionat de Catalunya a Amposta i que ara fa una setmana va debutar ja amb el primer equip en l’amistós contra Angola.

P- D’entrada felicitats!!

LARIOS- Moltíssimes gràcies.

P- Contra Angola va ser un dia especial no?. Debutar i a més amb bona nota

 

 

LARIOS- Si alguna cosa està clara és que aquell va ser un dia molt, molt especial… Quant em van dir que anava convocat no m’ho creia pas.. i quant l’Ivan em va dir que em poses a escalfar vaig dir … no pot ser…hahahh. Mai  havia pensat que podria jugar amb l’equip d’Ok Lliga.  Allò va ser un somni, espectacular. I.. respecte al de la nota.. sempre es pot fer millor, l’objectiu es ajudar al equip com sigui!.

 

P- Entrar a pista i haver d’afrontar un penal deu ser dur, no?

 

LARIOS No.. la veritat és que em vaig sentir molt còmode a pista amb tothom i tots m’estaven animant. És un gust jugar així i a més et dona confiança.

 

P- La veritat és que no se’t va veure nerviós en cap moment.

 

LARIOS- Bé… si he de ser sincer quant estava apunt de sortit ho estava i molt!.  Però un cop entres a pista tot cambia i només penses en donar tot el que tens sense pensar en … ” i si la cago…”. Aquesta temporada he tingut l’oportunitat i la gran sort de jugar un campionat de Catalunya junior amb uns companys excel·lents i,  a més, és on em vaig adonar que la millor manera per fer-ho el màxim de bé possible és gaudint.
I això és el que estic fent i farè d’ara en endavant. Nervis fora!

 

P- Doncs si mires enrere la veritat és que no t’ha anat malament. I més si recordem el campionat d’Amposta.

 

LARIOS- Ha estat un any excel·lent… He après moltíssim de tothom, he pogut millorar tant com a persona com a porter gràcies als companys i als entrenadors que he tingut. Respecte als campionats.. buuah.. m’ho vaig passar com mai! No podria haver desitjat una temporada millor!

 

P- Pels que encara no t’han pogut veure jugant, com és l’Isaac Larios com a porter?

 

LARIOS- Bé, no m’agrada definir-me a mi mateix, d’això deixo que se n’encarreguin els altres, hahahah. Si hagués de dir algo suposo que diria que sóc un tio molt de la conya, treballador i que un cop assoleixo un obectiu marcat, miro endevant i sempre tinc ganes de més!

 

P- L’únic problema és que t’ha tocat pagar pastes, no?

 

 

LARIOS- CULLERES!! … ja em van dir qué es una tradició que ” el que debuta porta pastes” hahaha. Desitjo que es torni a repetir aquest dia i que n’hagi de portar més. No tinc paraules! Bé. Si que  m’agradaria agraïr desde aqui tota la gent que m’ha donat suport  i ha confiat en mi. Aquesta temporada ha estat única per a mi i estic orgullosíssim de tot. Gràcies IHC. I també m’agradaria agrair-li a l’Ivan la confiança que ha mostrat en mi. Tot i ser un amistós em va deixar disfrutar d’uns minuts que no oblidaré MAI


 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en ok lliga 10-11. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *