ABONATS AL 3

L’Igualada sembla abonat al 3. Si l’equip masculí ha fet 3 incorporacions (Dani, Rocasalbas i R. Fernàndez) que potencien extraordinàrianent la qualitat de la plantilla, el conjunt fenení també tindrà 3 reforços, Marta Soler, Laura Salvador i Judit Baldris)per intentar tornar a repetir la primera volta (i oblidar de pas la segona). A banda de la molt coneguda Marta Soler (15 gols a l’Oklliga) les dues jugadores cavistes aportaran qualitat a més de gol especialment la Laura amb 17 gols (la Judit n’ha firmat 3) per afegir-lo al potencial realitzador de la Maria Diez màxima golejadora de l’Oklliga amb 42 gols). La presentació de les 3, avui a 2/4 de 8 a les Comes.

També són 3 els partits amistosos que l’IHC, en aquest cas masculí, jugarà aquesta pretemporada a més dels de la Copa Penedés que us avançavem ahir. D’entrada els arlequinats s’estrenaran divendres 23 de setembre a les 8 del vespre a les Comes contra el GEiEG. L’endemà, dissabte de fira, el rival serà un vell conegut que ara fa temps que no passa per les Comes, l’Alcobendas. Finalment el dissabte 8d’octubre serà el Voltregà on es va formar com a jugador el nou fitxatge del club, Dani Rodriguez.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *