NO HI HAURÀ PARTIT CONTRA EL GEiEG

Finalment no es jugarà l’IHC-GEiEG de divendres. El partit s’havia de disputar a les 8 a les Comes però els grupistes han al.legat problemes amb l’horari i s’ha hagut d’ajornar. Els jugadors faran entrenament i els aficionats s’hauran de conformar amb només un partit (enlloc de lasessió doble prevista): el que disputarà l’IHC B contra el Juneda a 3/4 de 10 de la nit. Per compensar-ho el partit del B ja és de competició oficial (s’estrena ja la Nacional Catalana) i per tant tindrà l’emoció afegida dels punts. Pels que vulguin tornar a veure el nou Igualada 2011 s’hauran d’esperar 22 hores més. Dissabte en tindran una altra oportunitat, en aquest cas amb un altre primera, l’Alcobendas.

Aliens a si disputen un o dos partits els d’Ivan Sanz han seguit treballant de valent.Concretament aspectes físics i també d’atac i defensa. A grans trets com els últims entrenaments però cada cop concretant més en el que ha de ser el llibre d’estil arlequinat per aquesta temporada. Tots els jugadors es mantenen en bones condicions tot i la marató que porten a les cames.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *